Matovič prská ako nepríčetný na opozíciu i občanov a odmieta vlastnú neschopnosť (video)
13 | 12 | 2021 I Ivan Brožík

"Vláda splnila všetky predpoklady na to, aby tu už nebola. Mala by sa zbaliť a vyhlásiť predčasné voľby." Hovorí vo videu na sociálnej sieti Pavol Slota. Ešte nad ním uverejnil v statuse zopár myšlienok k tejto téme.

"Matovič sa vinu za aktuálny nepriaznivý stav v zdravotníctve snaží hodiť na všetkých okrem seba a svojich kumpánov." Konštatuje Pavol Slota.

Ako nepríčetný

"Prská ako nepríčetný na opozíciu, prská ako nepríčetný na občanov, hlavne tých nezaočkovaných. Avšak, tak ako minulý rok, jeho neslávne slávna atómová bomba akurát tak situáciu rapídne zhoršila, tak tento rok je situácia opäť chaotická a na pokraji kolapsu, práve kvôli nečinnosti jeho druhej nekompetentnej vlády. Viac vo videu..."

Odkaz pre Vládu SR

"V tomto prípade neplatí známe príslovie, kto nič nerobí - nič nepokazí!! Vy ste nič nerobili okrem znásilňovania národa očkovaním a preto je teraz situácia tak kritická."

"Priatelia, už ich mám fakt plné zuby! Verím, že rovnako aj Vy! Jediné riešenie je, aby okamžite odstúpili! A rovno všetci nastúpili pred spravodlivý súd !!" Vyzýva Pavol Slota na sociálnej sieti.

Ficova pozvánka na veľký protest
Róbert Fico, predseda opozičnej strany Smer - SD zverejnil nové video. Reagoval v ňom na zamýšľané protesty proti „hlúpej“ vláde. Navrhol alternatívny spôsob protestu, keďže nechcú, aby Mikulec aktivizoval policajtov. Fico si uvedomuje volanie... Čítať ďalej
13 | 12 | 2021 | Ján Papuga

_____________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.