Podpredsedníčka europarlamentu Beerová otvorene za totálny bojkot čínskej olympiády...a karhá Západ  (VIDEO)
09 | 12 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Deň po podobnej iniciatíve USA sa podpredsedníčka Európskeho parlamentu Nicola Beerová vyslovila dokonca za  úplný bojkot zimných olympijských hier v Pekingu, píše epochtimes.de.

EÚ by sa mala potaviť na zadné

Európska únia by „nemala zaostávať a zostať v tieni USA, ale mala by sa „postaviť na zadné“ za dodržiavanie ľudských práv a vysloviť sa za úplný bojkot zimných olympijských hier", vyhlásila podpredsedníčka Európskeho parlamentu Nicola Beerová (FDP).

Diplomatický bojkot, ktorý požadovali USA, prišiel neskoro, kritizuje Beerová. Bol len „tým najmenším", čo sa dalo od Západu očakávať. Zimné olympijské hry vo februári 2022 v komunistickej Číne boli „nesprávnou scénou na nesprávnom mieste".

Ako „udrie“ povinné očkovanie na spoločnosť? (Jennifer Fraczeková)
Názor Jennifer Fraczekovej (GMX) Teraz, keď sa za povinné očkovanie vyslovil aj dezignovaný nemecký kancelár Olaf Scholz, je veľmi pravdepodobné, že k nemu dôjde. Odborníci predpokladajú, že by to mohlo zradikalizovať tvrdé jadro odporcov... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Beerová karhá Západ

Beerová povedal, že Západ už dávno mal vyslať jasné signály Pekingu, pričom poukázala na „brutálne represie voči Ujgurom, čínsku agresiu voči Hongkongu a Taiwanu".

Nemôže byť v záujme USA, ani EÚ, aby „mlčky prihliadali, ako Peking organizuje zimné olympijské hry ako obrovskú propagandistickú produkciu, zatiaľ čo čínsky aparát v zákulisí hrubo porušuje ľudské práva", zdôraznila podpredsedníčka Európskeho parlamentu.

Ako v diktatúre: „Špicľovanie“ koronovým režimom. Viedenskí policajti už majú toho dosť! (Bernadette Conradsová)
Komentár Bernadette Conradsovej (Wochenblick) Erózia policajného aparátu. Šikanovanie a „špicľovanie“ radových policajtov. Tých oddeľuje od ľudí masívna vládna propaganda a vnútorný aparát informátorov. Kritici vlády nemajú šancu na kariérny... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Diplomatický bojkot

USA len nedávno oznámili diplomatický bojkot pekinských hier. Hovorkyňa Bieleho domu Jen Psakiová vo Washingtone uviedla, že administratíva prezidenta Joea Bidena na zimné olympijské hry do Číny nevyšle diplomatických, ani oficiálnych zástupcov.

V pozadí je prebiehajúca „genocída" v autonómnej oblasti Sin-ťiang a ďalšie porušovanie ľudských práv.

„Obavy z povinného očkovania odrážajú pocit, že štát zachádza priďaleko" (Frauke Rostalski)
Názor Frauke Rostalski (The Epoch Times) Kolínska profesorka práva Frauke Rostalski, členka nemeckej Rady pre etiku, sa postavila proti celoplošnému povinnému očkovania. Podľa nemeckej profesorky je celoplošné povinné očkovanie proti koronavírusu... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Pripája sa aj Austrália

Austrália sa pripája k diplomatickému bojkotu, oznámil premiér Scott Morrison v Sydney. Dodal, že pre neho toto rozhodnutie „nebolo prekvapením". Ako dôvod uviedol sériu nedorozumení medzi Canberrou a Pekingom vrátane kritiky Číny voči rozhodnutiu Austrálie zaobstarať si ponorky s jadrovým pohonom. Na druhej strane uviedol, že jeho vláda odsúdila „porušovanie ľudských práv v Sin-ťiangu“.

Austrálski športovci sa však na pekinských hrách zúčastnia, zdôraznil Morrison a dodal, že šport a politiku treba oddeľovať, uzatvára epochtimese.de.

(Medzititulky red. HD.)

Nezrušiteľná abonentka na očkovanie. Trestami sa zbavujú kritikov vlády !
Názor Juliana Schernthanera (Wochenblick) Obavy z povinného očkovania sa stupňujú Pred niekoľkými dňami sa médiami a sociálnymi sieťami začal šíriť hrubý návrh pokút až do výšky 7 200 eur alebo dokonca trest odňatia slobody ako trest pre... Čítať ďalej
05 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.