Milan Uhrík: Sme zatlačení do kúta a vyzývam na generálny štrajk
08 | 12 | 2021 I Norbert Pančík

Poslanec európskeho parlamentu Milan Uhrík skritizoval v úvode svojej výzvy občanom vládu a jej sľuby.

Zároveň sa oprel aj do opatrení, ktoré podľa jeho slov ľudia „znášali“. Zdôrazňuje, že občania boli „zatlačení do kúta" a vláda ignoruje požiadavky a potreby občanov. Ako príklad uviedol neúspešný pokus o uskutočnenie referenda, ktoré už ako vieme označil ústavný súd za protiústavný.

Vyjadril sa aj k téme očkovania, kde podľa neho sú vládou SR nezaočkovaní občania odsúvaní na druhú koľaj a ich názor stráca legitimitu. Na základe týchto skutočností ohlásil poslanec európskeho parlamentu výzvu občanom SR, aby prostredníctvom formulára poslala politikom a odborom výzvu aby dovolili organizovať generálny štrajk, ktorého predmetom bude žiadosť vládu aby podala demisiu.

Šutaj Eštok v pléne citoval Matoviča, Heger ho skoro vyhodil zo sály! Čo také povedal?
Štátna kasa nemôže byť strážená bláznom bez akejkoľvek zodpovednosti! Chcem vyzvať premiéra Eduarda Hegera, nech okamžite odvolá Igora Matoviča. Presne tieto slová adresoval premiérovi v pléne parlamentu opozičný poslanec a člen strany Hlas-SD... Čítať ďalej
08 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Sme zatlačení do kúta

Pokračuje. Sme zatlačení do kúta a už nemáme kam cúvnuť. Verili sme, že „spolu to zvládneme“. Dodržiavali sme nariadenia a trpezlivo znášali mnohé útrapy vzniknutej situácie. Všetko sa však neustále uberá k horšiemu. Kým sa vládni predstavitelia hádajú a doťahujú, Slovensko sa nám rozpadá pod rukami.

„S láskou k našim deťom, a strachom o ich budúcnosť, sa na vás obraciame so žiadosťou o ukončenie tejto tragédie. Sme presvedčení, že spoločný generálny štrajk proti vláde je poslednou nenásilnou cestou, ako toto šialenstvo zastaviť. Iba demisia vlády a predčasné parlamentné voľby môžu spoločnosť upokojiť a zabrániť úplnej katastrofe a občianskym konfliktom. Historická zodpovednosť za zachovanie pokoja a rovnováhy v spoločnosti je dnes v našich rukách“

Zväz cestovného ruchu: Odmietame byť rukojemníkmi rozhodnutí vlády! Má vôbec vláda nejaký plán?
Nelogické, neúčinné a výrazne poškodzujúce podnikanie a fungovanie prevádzok! Takto vidí rozhodnutia politikov vo vláde o opatreniach v súvislosti s epidemickou situáciou a lockdownom Zväz cestovného ruchu SR (ZCR). Zamestnávatelia a podnikatelia... Čítať ďalej
08 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Svoj prejav ukončil prosbou „Preto Vás žiadame, vykonajte zo svojej pozície všetko, aby sa generálny štrajk mohol uskutočniť. Slovensko a jeho občania si zaslúžia dostať druhú šancu a možnosť slobodne sa nadýchnuť“.

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.