Šutaj Eštok v pléne citoval Matoviča, Heger ho skoro vyhodil zo sály! Čo také povedal?
08 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Štátna kasa nemôže byť strážená bláznom bez akejkoľvek zodpovednosti! Chcem vyzvať premiéra Eduarda Hegera, nech okamžite odvolá Igora Matoviča. Presne tieto slová adresoval premiérovi v pléne parlamentu opozičný poslanec a člen strany Hlas-SD Matúš Šutaj Eštok. 

Ak chce premiér Heger budovať kultúru úcty, nech okamžite odvolá Igora Matoviča. Vyzval poslanec predsedu vlády Hegera a podal aj vysvetlenie.

Najväčší zabijak vo vláde

"Za celý čas slovenskej samostatnosti neexistuje väčší zabijak politickej i ľudskej kultúry ako je Igor Matovič. Jeho kultúra úcty je je rozoštvávanie národa, klamanie, podvádzanie, urážanie názorových oponentov a pohŕdanie vlastnými predvolebnými sľubmi," upozornil hlasák.

"Človek, ktorý v parlamente rozpráva o sr-čkách a ho-nách je vzorom nekultúrnosti," citoval Šutaj Eštok zo slovníka Matoviča.

"Pán Heger, budujte kultúru úcty a zbavte nás najväčšieho zla, aké kedy existovalo v slovenskej politike a nesie meno Igor Matovič. Tento človek nemá čo hľadať v jednej z kľúčových ústavných funkcií.," myslí si poslanec.

Paragrafy ministerky Kolíkovej sú problematické, zneužiteľné, ohrozujú slobodu slova, aj podľa Via Iuris
Paragrafy týkajúce sa šírenia dezinformácií sú v navrhovanej novele Trestného zákona naformulované problematicky, a preto sú zneužiteľné, ohrozujú slobodu slova a prejavu. Pre TASR to uviedla výkonná riaditeľka organizácie Via Iuris Katarína... Čítať ďalej
08 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová/TASR

Urobte to, čo pred rokom!

Preto je podľa neho najvyšší čas, aby strany vládnej koalície dospeli k rovnakému záveru ako pred rokom. Vtedy, po mesiacoch zmätku a chaosu, konečne pochopili, že tento človek nemôže byť predsedom vlády.

"Dnes je najvyšší čas, aby ste uznali, že ani štátna kasa nemôže byť strážená bláznom bez akejkoľvek zodpovednosti," uzavrel Šutaj Eštok.

Matovič chce z 300-tisíc ľudí zodrať kožu! Pozrite, o čo menej platia Česi a Maďari
„Živnostník nemá živiť štát. Naopak, štát si má vážiť, že živnostník živí seba a svoju rodinu.“ To je heslo, ktoré si OĽaNO napísalo ešte v roku 2020 do svojho volebného programu. Dnes je všetko inak. Počet živnostníkov stále klesá Minister... Čítať ďalej
08 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.