Ekonómovia odobrili povinné očkovanie. Čo si o tom myslí Kamenický zo Smeru?
08 | 12 | 2021 I Ján Papuga

Exminister financií a poslanec NRSR za Smer - SD sa rázne vymedzil k povinnému očkovaniu na svojom facebookovom profile. Ľudia sa podľa neho nemajú znásilňovať. Podľa neho sa začalo vymývanie mozgov.

Pripomína, že ak niekto minulý rok upozorňoval na povinné očkovanie, bol označovaný prinajmenšom za šíriteľa hoaxov alebo extrémistu. Európska rada, Európsky parlament a lídri krajín vtedy ubezpečovali o tom, že očkovanie bude len na dobrovoľnom princípe a nemožno nikoho do očkovania ekonomicky tlačiť.

Poslanci okolo Pellegriniho odmietajú povinné očkovanie
Nezaradení poslanci Národnej rady (NR) SR okolo expremiéra Petra Pellegriniho odmietajú povinné očkovanie proti ochoreniu COVID-19 i prípadné podieľanie sa neočkovaných na financovaní nákladov na liečbu. Na utorkovej tlačovej konferencii Pellegrini... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Ivan Mihale/tasr

Povinné očkovanie sa stáva realitou

Dnes je to však naopak, potvrdili sa hoaxy. V niektorých európskych krajinách (Grécko, Rakúsko) je očkovanie povinné pod hrozbou pokút. Dokonca sa uvažuje o väzbe pre nezaočkovaných.

U nás o povinnom očkovaní úplne otvorene hovorí premiér Heger, prezidentka Čaputová a aj minister zdravotníctva, ktorí nás ešte nedávno ubezpečovali, že na Slovensku povinné očkovanie určite nebude a že je to blud. Oni už zrazu nie sú šíritelia bludov. Opäť nás táto zostava klamala.

Mienkotvorné médiá podporujú očkovací fanatizmus

K tomuto nátlaku sa pridali aj médiá, ktoré šíria, že očkovanie je najsprávnejšie riešenie. Rozbehla sa mediálna masáž. Najskôr nenápadné rozhovory a postupne sa pritvrdzuje, až kým si na slovné spojenie „povinné očkovanie“ ľudia nezvyknú.

„Ďalší krúžok pomyselnej salámy odrezal Denník E článkom s názvom: „Panel expertov: Takmer všetci ekonómovia odporúčajú povinné očkovanie.“ Keď som si článok prečítal, tak som otváral oči v nemom úžase a nestíhal som sa diviť. K povinnému očkovaniu sa vyjadrovali 16-ti ekonómovia (vrátane Ivana Mikloša) a čuduj sa svete, väčšina z nich bez mihnutia oka vyjadrila svoj názor, že povinné očkovanie je super vec (česť výnimkám)!

Celému tomuto kolosálnemu vydieraniu hovoria "dobrovoľnosť"? Ideme do ulíc!
Vládna chunta pred chvíľou ohlásila, že Slovensko sa vráti k segregácii! Oznámil v statuse na sociálnej sieti opozičný poslanec parlamentu a smerák Ľuboš Blaha. Varuje, že obchody sa otvoria pre zaočkovaných nadľudí, aby mohli pred Vianocami veselo... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Ekonómovia by nanútili očkovacie násilie

Nebudem komentovať každého zvlášť, ale tu sú výsledky: 9 z ekonómov je za povinné očkovanie všetkých občanov (nad 5 rokov) a traja túto možnosť pripustili. Za povinné očkovanie vybraných skupín 60+ zdravotníci, policajti, vojaci..., bolo až 14 ekonómov. Asi si mnohí z oslovených vôbec neuvedomili, k čomu sa vlastne vyjadrujú. To nie je debata o názore na to, či sa dať, alebo nedať dobrovoľne zaočkovať! Oni sa vyjadrovali (väčšinou ako zaočkovaní ľudia) k tomu, či je treba nasilu nanútiť očkovanie (svoj názor) iným ľuďom, ktorí sa (z akéhokoľvek dôvodu) nechcú dať zaočkovať. Ide o znásilnenie nezaočkovaných ľudí a ich nútenie k niečomu, čo si sami neprajú,“ píše Kamenický. To podľa Kamenického nie je názor, ale segregácia, diskriminácia, diktát. Podľa neho je zásah do osobnej integrity inej osoby nevhodný a neprípustný.

Dohoda je konečne na svete! Školy sa zatvoria a nastupujú výhody pre očkovaných
Heger a Lengvarský zverejnili zrejme finálnu podobu opatrení! Premiér a minister zdravotníctva na spoločnej tlačovke predstavili, čo nás najbližšie čaká a čo bude, pravdepodobne, zajtra schválené. Obchody a služby sa otvoria pre zaočkovaných a... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Tresty pre neočkovaných

Z uvedenej diskusie vypísal, aké návrhy na potrestanie neočkovaných by mali byť zavedené: 1. Dôchodcovia, ktorí sa nedajú povinne zaočkovať, by nemali mať nárok na 13. dôchodok. 2. Pokuty (aj opakovane) podľa vzoru Grécka alebo Rakúska. 3. Aby si nezaočkovaní platili viac za zdravotnú starostlivosť (vyššie odvody, vyššia spoluúčasť, úhrada za zdravotnú starostlivosť). 4. Obmedziť voľnosť pohybu nezaočkovaných (napr. vybrané obchody). 5. Platenie testov nezaočkovanými zamestnancami. 6. Nezaočkovaným nedať príspevky štátu na energie (aj keď sme zatiaľ žiadne nevideli). 7. Exemplárne tresty zopár jedincom za to, že sa nezaočkovali. Veď ostatní to už potom akceptujú

„Nesúhlasím s ničím z tohto „menu“, prečo si napríklad majú platiť viac za zdravotnú starostlivosť nezaočkovaní ľudia, ktorí mnohí neboli celý život chorí a poctivo platili zdravotné odvody. Toto chce od pánov ekonómov skutočne odvahu. Chcel by som všetkých, ktorí sa zúčastňujú na tejto propagande povinného očkovania, poprosiť, aby sa najskôr zamysleli, čo vlastne činia a či sa náhodou nevyjadrujú k právam a slobodám iných svojbytných ľudí,“ uzatvára Kamenický svoj rázny status.

Lengvarský: Od piatka sa majú otvoriť obchody v režime OP, školy sa majú zatvoriť
Od piatka (10. 12.) sa majú otvoriť obchody pre zaočkovaných a tých, ktorí prekonali ochorenie COVID-19 (OP). Od pondelka 13. decembra prechádza druhý stupeň základných škôl (ZŠ) a stredné školy (SŠ) na dištančné vzdelávanie. Naďalej má platiť... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Ivan Mihale/tasr
      

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.

_____________________