Celému tomuto kolosálnemu vydieraniu hovoria "dobrovoľnosť"? Ideme do ulíc!
07 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Vládna chunta pred chvíľou ohlásila, že Slovensko sa vráti k segregácii! Oznámil v statuse na sociálnej sieti opozičný poslanec parlamentu a smerák Ľuboš Blaha. Varuje, že obchody sa otvoria pre zaočkovaných nadľudí, aby mohli pred Vianocami veselo šíriť vírus.

Bez logiky

"Matovič otvorene priznal, že prvé týždne po nakazení roznášajú zaočkovaní Covid rovnako ako nezaočkovaní. A Svetová zdravotnícka organizácia dodáva, že prenášajú Covid len o 40% menej. A preto si od nich - logicky - nikto nepýta testy a budú môcť bez obmedzení labzovať po obchodných centrách," upozorňuje Blaha.

Ak to podľa poslanca dopadne tak, ako minulý rok, že bude Slovensko zase majster sveta v úmrtiach na Covid, tak vláda za vinníkov zase označí nezaočkovaných. "Tých nezaočkovaných, ktorých zavreli doma a spravili z nich podľudí."

Blaha to vidí tak, že z pandemického hľadiska je to čistý nezmysel a z politického hľadiska sme zase o krok bližšie k fašizmu. "Delíme ľudí na dve kategórie, slobodní a neslobodní - pričom vírus roznášajú obidve. Celé zle," konštatuje.

Rada Odborového zväzu pracovníkov školstva a vedy vyhlásila štrajkovú pohotovosť. Čo žiadajú od vlády?
Rada Odborového zväzu pracovníkov školstva a vedy (OZPŠaV) na Slovensku vyhlásila v utorok štrajkovú pohotovosť a vyzýva vládu SR, aby začala bezodkladne riešiť nepriaznivú situáciu v oblasti školstva. A to predovšetkým zvýšením finančných zdrojov... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Ivan Mihale/tasr

Segregácia pokračuje

A segregácia podľa neho veselo pokračuje. "Ak sa seniori zaočkujú, dostanú 200-300 eur. Ak nie, nedostanú nič. Môžu aj umrieť od hladu - vládu nezaujímajú. Sú podľudia a ešte im možno zoberú aj bezplatnú zdravotnú starostlivosť," zamýšľa sa opozičný politik.

"Iróniou je, že celému tomuto kolosálnemu vydieraniu hovoria "dobrovoľnosť". Orwell 2021," varuje. Matovič sa podľa neho otvorene vyhráža, že toto je posledný pokus o "dobrovoľne nasilu"... "A potom už nastúpi otvorený fašizmus."

Príde malý dvor a veľký bič

Podľa Blahu sa to rozbehlo naplno. "Za pár týždňov to tu máme. Na tlačovke zazneli aj vyhrážky - máte čas do Vianoc, potom už úplatok od mafie nedostanete. Potom príde malý dvor a veľký bič," upozorňuje.

Smerák hovorí, že na Slovensku nikto nerieši rekordné zdražovanie, nesanuje zdravotníctvo, ekonomicky sa ľuďom nepomáha. Iba sa segreguje, vydiera a zastrašuje. "Robert Fico to dnes povedal jasne - ideme do ulíc! S fašistami sa nevyjednáva, s fašistami sa bojuje!" Uzavrel Blaha.

Dohoda je konečne na svete! Školy sa zatvoria a nastupujú výhody pre očkovaných
Heger a Lengvarský zverejnili zrejme finálnu podobu opatrení! Premiér a minister zdravotníctva na spoločnej tlačovke predstavili, čo nás najbližšie čaká a čo bude, pravdepodobne, zajtra schválené. Obchody a služby sa otvoria pre zaočkovaných a... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.