SNS vyzýva vládu: Prestaňte deliť ľudí na zaočkovaných a nezaočkovaných!
07 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Vláda delí ľudí na očkovaných a neočkovaných, namiesto zdravých a chorých! Upozorňuje na to vo svojom statuse na sociálnej sieti Slovenská národná strana. Vyzýva ministra zdravotníctva, aby namiesto tlaku na očkovanie začal hľadať riešenie ako zabezpečiť lekársku starostlivosť a potrebné lieky. 

Keď minister zdravotníctva povie, že to máme pod kontrolou, treba podľa SNS spozornieť. Na koaličnú radu už išiel s ďalšími opatreniami, ktoré znovu hrozia polarizáciou spoločnosti.

Vládu občan vôbec nezaujíma

"Koaličné strany majú každá svoj názor a občan ich vôbec nezaujíma. Ten žije v dennodennom strese, čo sa zas na druhý deň zmení v nariadeniach," varujú národniari.

Upozorňujú na to, že už dávno je známe, že stres oslabuje imunitný systém človeka a ten je náchylnejší na ktorékoľvek ochorenie. Navyše, je obdobie respiračných ochorení a lekári nezvládajú konzultácie s pacientmi.

Taraba odkazuje Milanovej: Ľudia nie sú nesvojprávni hlupáci!
Je to fraška a konflikt záujmov! Takto okomentoval návrh ústavného zákona o ochrane novinárov a slobode médií z dielne ministerky kultúry Natálie Milanovej poslanec parlamentu Tomáš Taraba. Nový návrh zákona bude s veľkou pravdepodobnosťou totiž... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Výzva vláde

"Slovenská národná strana vyzýva vládu, aby prestala deliť ľudí na zaočkovaných a nezaočkovaných. Ľudí je možné deliť na chorých a zdravých," stojí na stránkach SNS.

Minister zdravotníctva namiesto tlaku na očkovanie, by mal podľa národniarov hľadať riešenie ako zabezpečiť primárnu lekársku starostlivosť a potrebné lieky, ktoré sa dostávajú na trh.

"Keby mal pacient správnu liečbu od prvých príznakov, nemusel by byť hrozbou pre preplnenú nemocnicu. Keby sa od začiatku pacienti liečili, a pritom sa dodržiavali opatrenia, mohlo by ich tam byť možno o polovicu menej," konštatuje strana.

Kauza Jeleň sa „Gorilou“ nestala.
Predošlé dni naše médiá podrobne rozoberali uniknuté nahrávky, na ktorých boli zachytení predstavitelia Smeru a advokáti pri rozhovoroch na poľovníckej chate neďaleko Levíc. S touto analýzou prišiel portál hlavnespravy.sk. Kým liberálne krídlo... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Norbert Pančík

Zraniteľný segment

"Domáci podnikatelia museli pozatvárať svoje prevádzky a obchody a to len nahralo cezhraničným výletom do okolitých krajín, kde sú iba mierne alebo, dokonca, žiadne opatrenia," upozorňujú národniari.

Podľa nich namiesto dodržiavania opatrení, ktoré sú podnikatelia ochotní akceptovať, nútia občana vyvážať vo veľkom zisky zahraničným obchodníkom. Slovenskí obchodníci a podnikatelia sa tak stávajú veľmi zraniteľným segmentom a mnohí aj bezradnými klientmi úradov práce.

"Vláda namiesto riešení, stále seje medzi občanov len stres a neistotu," uzavrela SNS.

V akej forme bude lockdown pokračovať? SaS nesúhlasí s aktuálnou podobou
Koalícia sa zatiaľ nedohodla na ďalších opatreniach a forme predĺženia lockdownu. Lídri koaličných strán sa stretli aj v utorok ráno, majú smerovať ku kompromisom, no tie nie sú definitívne. Rokovať sa zrejme bude až do stredajšieho (8. 12.)... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Ivan Mihale/tasr

"Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú." Redakcia HD.