Opozícia spája sily: Ak vláda NEZAČNE konať, prídu veľké protesty!
07 | 12 | 2021 I Eka Balaskova

Smer-SD a nezaradení poslanci okolo Tomáša Tarabu spájajú sily a pokúsia sa zvolať rokovanie NR SR. Aj o tom bola dnešná spoločná tlačovka

Tvrdia, že je prázdna špajza. Ak totiž Matovič je schopný nájsť peniaze, na čo si sám zmyslí, mohol by navýšiť platy pre zdravotníkov. Tomáš Taraba (Život - národná strana) ako hosť TK Smeru pripomenul, že síce ako opozícia sú vyzvaní, aby podávali návrhy na riešenie stavu v zdarvotníctve, no ich návrhy sú totálne odignorované. 

Veľa otázok, žiadne odpovede

Opozícia sa podľa tvrdenia T. Tarabu už dávno pýtala, ako sa zdravotníctvo pripravuje na tretiu vlnu, kde chcú zobrať personál do nemocníc a množstvo ďalších otázok, na ktoré dodnes nedostávajú odpovede. Pripomenul tiež list stodvadsiatich osobností z prostredia medicíny premiérovi, aby sa s nimi stretol kvôli riešeniu ohrozenej zdravotnej starostlivosti na Slovensku. 

M. Mazurek - ministerka spravodlivosti sa zrejme načisto pomiatla
Desať rokov väzenia za názor na Facebooku - to je želanie Márie Kolíkovej, ministerky spravodlivosti SR. Konštatovanie o tom, že "sa zrejme načisto pomiatla" nájdete vo videu M. Mazureka z mimoparlamentného hnutia Republika. Totalitné túžby... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Eka Balaskova
?session=true

Koalícia sa bojí diskusie

"Pretože nemajú odpovede," upozorňuje poslanec Taraba: "a čo je najhoršie, že tie odpovede, ktoré majú, sú len dôkazom toho, kam doviedli slovenské zdravotníctvo. Ak nebudeme viesť debatu v parlamente, tak koalícia vyháňa opozíciu do ulíc."

Bez výčitiek

R. Fico upozornil, že opozícia nebude vláde vyčítať navýšenie deficitu, ak sa peniaze použijú na stabilizáciu zdravotníctva  Pre ľudí, ktorí by sa mohli do systému vrátiť či už zo zahraničia, alebo z iných odvetví. Taktiež pripomenul, aké je dôležité, pacienta liečiť od prvého momentu, ako je u neho zistený covid. 

Nemusíme sa báť zdražovania?

Zdražovanie podľa koaličných predstaviteľov nebude také masívne, ako sa zdalo pred niekoľkými týždňami. Toto je možno piaty pokus Smeru-SD dostať tému zdražovania na rokovanie NR SR. "Podarilo sa to raz a skončilo to útekom pána Sulíka, lebo nepoznal žiadne odpovede na naše otázky a ešte aj klamal o dostatku plynu v zásobníkoch." 

Téma, ktorá začína byť aktuálnejšia, ako covid

Ľudia sa podľa R. Fica naučili žiť s pandémiou. Ak do toho ešte príde zdražovanie, predseda Smeru opakovane varuje pred obrovskými sociálnymi nepokojmi.Tiež pripomenul, o koľko sa zvýši len cena tepla a plynu. Vyspelé ekonomiky, ako napríklad Holandsko hlásia najvyššiu infláciu za posledné desaťročia. "Rok 2022 bude rokom drastického zvyšovania cien!" Varuje R. Fico: "V roku 2022 priemerná rodina minie na zdražovanie jeden mesačný plat." 

Šutaj Eštok sa pýta Remišovej: Je to Vaša hlúposť alebo nevedomosť?
Že prokuratúru chce reformovať žena, ktorá rozumie akurát maňuškám, marionetám a javajkam je za čiarou.! Myslí si to poslanec parlamentu a člen Pellegriniho Hlasu Matúš Šutaj Eštok. Remišová opäť perlila Hlasák vo svojom statuse na sociálnej... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Páni Sulík a Heger, čo s tým idete robiť?

Smer totiž podľa R. Fica ponúka znižovanie DPH na ceny energií, plynové vratky, prácu s celkovou cenou elektriny pri položkách, pri ktorých sa to dá a tiež ponúkajú možnosť zastropovania cien základných potravín. Pripomenul, že s cenami energií stúpnu ceny prakticky všetkého, na čo si len spomenieme. 

Ideme do verejných protestov!

Podľa R. Fica jednoducho nemajú inú cestu. Je to zodpovedné? Tak sa R. Fico pýta, či je zodpovedné ožobračovanie Slovenského národa, znižovanie štandardu zdravotnej starostlivosti. "Právo vysloviť názor voči tejto vláde je sväté. Žiadny lockdown nemôže zabrániť občanovi SR povedať vláde SR, čo si myslí." Upozorňuje predseda Smeru a konštatuje, že toto nie je lockdown, to je len likvidácia podnikania. 

Prvý protest už v budúcom týždni

"Ak nebudú tieto schôdze schválené, máme pred sebou budúci týždeň, kde pripravíme jeden veľký protiprávny protest. Táto krajina je v definitívnom rozklade." Prízvukuje Robert Fico, podľa ktorého jedinou cestou z tejto situácie sú predčasné parlamentné voľby. Preto opäť avizoval zber podpisov na referendum. 

Pomôžete nám?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk
Ďakujeme, redakcia HD.

SNS vyzýva vládu: Prestaňte deliť ľudí na zaočkovaných a nezaočkovaných!
Vláda delí ľudí na očkovaných a neočkovaných, namiesto zdravých a chorých! Upozorňuje na to vo svojom statuse na sociálnej sieti Slovenská národná strana. Vyzýva ministra zdravotníctva, aby namiesto tlaku na očkovanie začal hľadať riešenie ako... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Diana Zaťková