Šutaj Eštok sa pýta Remišovej: Je to Vaša hlúposť alebo nevedomosť?
07 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Že prokuratúru chce reformovať žena, ktorá rozumie akurát maňuškám, marionetám a javajkam je za čiarou.! Myslí si to poslanec parlamentu a člen Pellegriniho Hlasu Matúš Šutaj Eštok.

Remišová opäť perlila

Hlasák vo svojom statuse na sociálnej sieti okomentoval vyjadrenie ministerky pre investície Veroniky Remišovej, keď označila inštitúciu prokuratúry za stalinský model. "Hlúposť alebo nevedomosť pani Remišovej. Priklonil by som sa k prvej možnosti," uviedol.

Vicepremiérka a šéfka Za ľudí Remišová totiž skonštatovala, že stalinský model prokuratúry dlho vyhovoval pochybným štruktúram a politikom, čo sa ukázalo aj pri rozsiahlom vyšetrovaní trestných činov najmä z čias vlád Smeru. 

Je tak komická, že je to už za čiarou

"Ešte aj žiak strednej školy sa naučí, aká je výška DPH, keď predtým už raz na takú otázku nevedel odpovedať. Najnovšie pani Remišová označila Generálnu prokuratúru za organizáciu Stalinského typu, čo v kombinácii s jej výbavou vyznieva až komicky," myslí si poslanec.

Taraba odkazuje Milanovej: Ľudia nie sú nesvojprávni hlupáci!
Je to fraška a konflikt záujmov! Takto okomentoval návrh ústavného zákona o ochrane novinárov a slobode médií z dielne ministerky kultúry Natálie Milanovej poslanec parlamentu Tomáš Taraba. Nový návrh zákona bude s veľkou pravdepodobnosťou totiž... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

"Pochopil by som, keby sa otázkou podoby a budúcnosti prokuratúry zaoberali tí, ktorí k tomu majú čo povedať, ale že prokuratúru chce reformovať žena, ktorá rozumie akurát maňuškám, marionetám a javajkam je za čiarou," skonštatoval Šutaj Eštok.

Základom je poctivá odborná diskusia

Podľa hlasáka akékoľvek zmeny, ktoré sa dotýkajú ústavných orgánov vrátane prokuratúry musia vzísť z poctivej odbornej diskusie samotných rezortov vrátane stavovských organizácií a nemôžu predstavovať systém pokus-omyl iba preto, že vláde prekáža nezávislosť, ktorú generálny prokurátor ešte stále garantuje.

"Táto vláda stále nepochopila, že akejkoľvek zmene má predchádzať diskusia a nie hľadanie zámienky na zmenu," uzavrel poslanec.

A. Belousovová k vláde: Za tieto zločiny na národe budú draho platiť!
Mimoparlamentná politička Anna Belousovová sa veľmi trefne zamýšľa nad povinným očkovaním, ktoré niektoré vlády chystajú pre ľudí nad 60 rokov. Téma dňa "Dnes je témou dňa povinné očkovanie ľudí nad 60 rokov. Možno by bolo načase, aby sa ozvali... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

"Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú." Redakcia HD.