Niekto tu dostal chuť na zavedenie totality - Pavol Slota menuje konkrétne
07 | 12 | 2021 I Ivan Brožík

"...Toto je najväčšia tragédia našej doby. Pár miliardárov, ktorí nehorázne zbohatli za posledné dva roky  na pandémii si myslí, že len ich názor a záujmy sú pre ľudstvo tie pravé..." Napísal v statuse na sociálnej sieti politik Pavol Slota. Pripomína, že "Kolíková by chcela zriadiť totalitné „Ministerstvo pravdy“. Viac sa dozviete z rozhovoru, ktorý Pavol Slota poskytol webu skspravy.sk.

"Ministerka Kolíková by sa podľa návrhu vedela presadiť v dobe po roku 1939, keď podobné predstavy realizovali členovia NSDAP a iných nacisticko-fašistických hnutí, prípadne by mohla byť hlavnou negatívnou postavou v Orwelovom románe 1984 a riadiť „Ministerstvo pravdy“." začína svoje vyjadrenia pre skspravy.sk politik Slota.

Najviac ho na Kolíkovej legislatívnom návrhu - "na tomto paškvile" vyrušuje to, "že čo bolo pred tromi mesiacmi označené za hoax je dnes realita, o ktorej sa hovorí v parlamentoch či vo vláde. Medzitým sa však môže nositeľ takéhoto názoru či pravdy ocitnúť v Kolíkovej desaťročnom gulagu…" Pripomína Slota.

Ľudské práva a slobody si nesmieme nechať vziať

Pavol SLOTA dáva do pozornosti, že "každý musí spozornieť a angažovať sa v boji za naše ľudské práva a slobody, aby sme neskĺzli opäť do totality, pretože história nám ukázala, že takéto kroky nie sú cesta, po ktorej by slobodná spoločnosť chcela kráčať, ale spoločnosť do temnoty ľahko môže skĺznuť. Žiaľ, niektorí akoby mali trojsekundovú pamäť a rýchlo zabúdajú na to, čo zlé sa tu dialo v minulosti." - Citujeme z portálu skspravy.sk.

Pavol Slota: Ľudia nie sú majetkom vlády a ani štátu!
Doslova „hrdinské“ činy policajtov, ktorí pre nenosenie rúška či respirátora napádajú a bijú ľudí už presahujú rámec toho, na čo pred vstupom do zboru prisahali. Ako sa zdá, nevadí to nielen im, ale ani ich nadriadeným, ktorí ich za to dokonca... Čítať ďalej
14 | 11 | 2021 | Jozef Uhlárik

Boľševizmus sa nesmie vrátiť

"Relativitu a scestnosť boľševického nápadu si môžeme ilustrovať na známej postave dr. Anthony Fauciho, hlavného poradcu Bieleho domu pre pandémiu. Podozrenia na jeho aktivity a pandemické rozhodnutia označoval hlavný prúd za šírenie dezinformácií, ale dnes sa jeho prípad už seriózne prerokúva v americkom Senáte potom, čo tajné služby odtajnili jeho prepojenia na Čínu a laboratórium vo Wu Chane." - Odpovedá na ďalšiu itázku skspravy.sk Pavol Slota.

"Aj toto je prípad jeden z mnohých, aby sme si bránili neobmedzenú slobodu slova pred obojkami politikov s totalitnými sklonmi." dodáva.

Totalitné umlčiavanie alternatívnych názorov

EÚ, ani svetoví politici už ani nič mimoriadne robiť nemusia, pretože podľa Pavla Slotu "tieto globálne sociálne siete si žijú vlastnými pravidlami. Sú tu preukázateľné prepojenia medzi nimi a napríklad mamutími farmaceutickými korporáciami, pretože dnes sa sloboda nielen pohybu, ale aj slova láme na očkovaní. Opäť uvediem príklad. YouTUbe má komisiu Fact checkers na overovanie pravdy alebo faktov. Pikantné na tom je, že ju zriadil jeden z pfarma gigantov firma Johnson&Johnson. Tam je nielen prepojenie, ale aj konflikt záujmov. Je zjavné, že šéfovia týchto korporácií majú tendenciu umlčať tých, ktorí majú iné názory a nesmerujú tak ako si oni predstavujú." Hovorí Pavol Slota v citovanom rozhovore.

Pavol Slota o "našich pomätených diktátoroch"
Všetci, ktorým ešte propagandistická mašinériu nedokázala vymyť mozgy a stále dokážeme čítať medzi riadkami, vieme, vidíme a mnohí aj na vlastnej koži zažívame, že naši pomätení diktátori bez mihnutia oka porušujú čo sa dá, píše na sociálnej sieti... Čítať ďalej
19 | 11 | 2021 | Ivan Brožík

Ide o hybridnú vojnu voči väčšine ľudstva

"Áno, tu je pes zakopaný. Toto je najväčšia tragédia našej doby. Pár miliardárov, ktorí nehorázne zbohatli za posledné dva roky  na pandémii si myslí, že len ich názor a záujmy sú pre ľudstvo tie pravé a my sme len ovce, ktoré musia poslúchať. Kľúčová otázka potom je, či reálne žijeme vôbec ešte v demokracii? Samozrejme, že nie. Doba, kedy skončí ich ťahanie vlád aj ľudí za nos sa však blíži." varuje Slota.

Je nejaká šanca, že títo ľudia ponesú za ohrozovanie demokracie vôle väčšiny aj zodpovednosť?

Núdzový stav iba pre bežných ľudí

"Pozrime sa na núdzový stav. Veď ten sa má dopad len na obyčajných ľudí. Prečo sa nezaviedol aj na výrobcov liekov alebo tzv. „vakcín“? Prečo nedodávajú lieky za výrobné náklady, ak je pandémia tak hrozná a aj im, aj politikom záleží údajne na verejnom zdraví?" Končí svoje odpovede otázkami v rozhovore pre portál sk.spravy.sk Pavol Slota.

(Medzititulky red. HD.)

Analytik Baránek: Tvrdenie, že Matovič je blázon, vyzerá byť pravdivé
O expremiérovi a ministrovi financií sa čoraz viac šíri myšlienka, že Matovič nie je zdravotne v poriadku. Samotný líder OĽaNO však o celej veci mlčí. Portál ereport.sk sa politického analytika Jána Baráneka opýtal, ako to celé číta on. A Matovič... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

_______________

"Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú." Redakcia HD.