Pavol Slota: Ľudia nie sú majetkom vlády a ani štátu!
14 | 11 | 2021 I Jozef Uhlárik

Doslova „hrdinské“ činy policajtov, ktorí pre nenosenie rúška či respirátora napádajú a bijú ľudí už presahujú rámec toho, na čo pred vstupom do zboru prisahali. Ako sa zdá, nevadí to nielen im, ale ani ich nadriadeným, ktorí ich za to dokonca chvália a odmeňujú.

Ľudia nenosením prekrytia horných dýchacích ciest iba dokumentujú, že aj toto je o slobode a právu človeka. Kto sa bojí, že sa nakazí, nech si rúško, respirátor, či ako poslanec Medvecký plynovú masku, pokojne nasadí. Však v prvom rade sa tým chráni on sám. Pavol Slota, syn expredsedu národniarov a expolitika sa v statuse zameral práve na útoky policajtov na ľudí, ktorí chcú žiť slobodne a odmietajú rúška aj respirátory.

Súčasná vláda, vrátane prezidentky, dokázala „na nože“ rozoštvať obyvateľstvo

Základné ľudské práva a slobody jednotlivca sú podľa Pavla Slotu neodňateľné, nescudziteľné, nepremlčateľné a nezrušiteľné a základné ľudské práva a slobody jednotlivca majú VŽDY PREDNOSŤ pred inými zákonmi a predpismi. „Všetci ľudia – občania, majú základné ľudské práva a slobody a nie sú majetkom vlády a ani štátu, preto nikto z vládnej a ani úradnej moci nesmie žiadať a očakávať od občanov, ani od jediného občana, aby sa vzdal svojich základných ľudských práv a slobôd garantovaných ústavou, aj keby to bolo v „záujme verejného zdravia“ konštatuje v úvode Slota mladší. Naopak, občania majú právo očakávať a žiadať od vládnej a úradnej moci, aby rešpektovala ich základné ľudské práva a slobody, ústavu a zákony. „Predsa to sú oni - vládna a úradná moc, ktorí zložili prísahu, že budú tieto normy rešpektovať!!!“ prízvukuje šéf novej strany Domov - Národná strana.

„Ak táto vládna a úradná moc sa správa v rozpore s prísahou a nerešpektuje platné zákony, ani ústavu, ani základné ľudské práva a slobody a dokonca ich úmyselne porušuje a vyzýva na ich ďalšie a ešte rozsiahlejšie porušovanie - tak tieto osoby viac nemajú akúkoľvek legitimitu a sú to len zločinci vystupujúci vo vysokých štátnych a verejných funkciách,“ píše tvrdo, ako jeho otec, Pavol Slota, podľa ktorého súčasná vláda, vrátane im poslušnej prezidentky, dokázala „na nože“ rozoštvať obyvateľstvo a dokázala poštvať políciu proti občanom, ktorí si oprávnene bránia svoje ľudské práva a slobody.

Pavol Slota: Policajti, konajte tam, kde konať treba! (VIDEO)
Pavol Slota zo strany Domov - národná strana sa na sociálnej sieti vyjadril k zásahu polície voči mužovi s barlou v Prievidzi. Zásah polície - dva protiklady Policajti by podľa Slotu mali byť v prvom rade psychicky vyrovnaní... Čítať ďalej
23 | 10 | 2021 | Eka Balašková

Policajti šikanujú ľudí na rozkaz vládnych a úradných mentálnych trosiek

„Aj keď sa tvárime, že polícia len plní príkazy tejto fašistickej vlády a príslušníci zboru len vykonávajú svoju prácu v zmysle rozkazov, tak príslušníci policajného zboru by si v prvom rade mali zopakovať prísahu, ktorou sa zaviazali, že budú chrániť tých, ktorých teraz šikanujú doslova na rozkaz vládnych a úradných mentálnych trosiek. A teda sa stávajú spolupáchateľmi tohto fašistického teroru,“ prízvukuje nekompromisne Slota, ktorý vzápätí prikladá aj služobnú prísahu policajtov, ktorá znie:

„Slávnostne vyhlasujem, že budem čestným, statočným a disciplinovaným príslušníkom Policajného zboru Slovenskej republiky. Svoje sily a schopnosti vynaložím na to, aby som chránil práva občanov, ich bezpečnosť a verejný poriadok, a to i s nasadením vlastného života. Pri plnení svojich povinností sa budem vždy spravovať ústavou a zákonmi. Tak prisahám!“

„Tak Vás týmto vážení príslušníci Policajného zboru Slovenskej republiky žiadam, aby ste nás prestali biť a spolupracovať s touto fašistickou vlastizradnou vládou v likvidácii našich základných ľudských práv a slobôd. A vyzývam Vás, aby ste plnili prísahu, ktorou ste sa nám zaviazali,“ konštatuje Slota smerom k mužom „zákona“. Slota netají, že má pocit, že ľudia sa frustráciu a oprávnený hnev na vládnych a úradných zločincov snažia ventilovať práve cez útoky na políciu, ktorá je im podstatne bližšie ako „nedosiahnuteľní a nedotknuteľní“ papaláši v Národnej rade, na Úrade vlády, Úrade verejného zdravotníctva, či v Prezidentskom paláci.

„A preto pozývam všetkých občanov, aby svoj hnev a nesúhlas prišli vyjadriť v stredu dňa 17.11. o 15.hodine na Šafárikovo námestie v Bratislave, prípadne tí, ktorí sa nemôžu z akýchkoľvek dôvodov zúčastniť, aby tomuto protestu slovenského národa venovali svoju „online“ pozornosť a podporu. Vojna medzi občanmi a políciou nikomu z nás nepomôže,“ končí svoj status Pavol Slota.

Pavol Slota bez servítky: Andrej Danko je zradca národa. Som úplne iný ako môj otec!
Jeho priezvisko je všetkým dobre známe. V najnovšom rozhovore pre Plusku Pavol Slota prezradil základné informácie o jeho novozaloženej strane aj niečo o svojom otcovi Jánovi Slotovi. Niekdajšieho šéfa parlamentu a lídra SNS Andreja Danka pritom... Čítať ďalej
14 | 06 | 2021 | Tibor Sipos