Veronika Remišová povedala svoj názor a udelila pochvalu
06 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Elitní vyšetrovatelia korupčných káuz neboli len účelovo stíhaní, ale aj sabotovaní," píše Veronika Remišová na sociálnej sieti a udeľuje aj ocenenie. Nie ozajstné, že s fanfárami a krikom, ale v riadkoch. Koho podpredsedníčka vlády a ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR na Slovensku ocenila?  

Veronika Remišová na sociálnej sieti upriamuje pozornosť svojich fanúšikov na rozhovor pre aktuality.sk dnes, v ktorom policajný prezident podľa nej uviedol veľmi závažné skutočnosti o pozadí účelového stíhania a odpočúvania vyšetrovateľov NAKA, ktorí stíhajú obrovskú korupciu z obdobia bývalej vlády.

Remišová cituje šéfa policajtov, ako označila Prezidenta policajného zboru Štefana Hamrana: "Na NAKA, kde odpočúvali našich vyšetrovateľov, bolo zasiahnuté do monitorovacieho systému. Nejaké zariadenie zmizlo, boli prestrihnuté káble a softvérovo to bolo nastavené tak nešťastne, že systém o polnoci vyplo. Ak tam niekto prišiel po polnoci, systém ho nezaznamenal. Išlo o účelové zásahy, niekto s tým zámerne manipuloval."

Podľa Remišovej ide o vážne zistenia, ktoré ukazujú na mieru toxických "našich ľudí" v polícií, ktorí záujmy organizovaných skupín povýšili nad svoje zákonné povinnosti. Rovnako podľa nej šéf policajtov potvrdzuje to, na čo ona vraj poukazuje už niekoľko rokov. A dodáva: "Vyšetrovatelia inšpekcie celé roky spali, nevideli a nepočuli prenikanie mafie do polície. Dnes za podpory generálnej prokuratúry stíhajú svojich kolegov, ktorí si dôsledne robia svoju prácu."

Fico: O hlúposti vládnych opatrení sme sa presvedčili na vlastné oči
Predseda Smeru - SD Robert Fico čoraz častejšie vystupuje v názorných videách. Isto je to aj preto, že rozšírenie informovania o pravidelné videonahrávky prišlo so vstupom mladého Erika Kaliňáka do podpredsedníctva Smeru - SD. Ten je zbehlý v... Čítať ďalej
06 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Remišová udelila ocenenie na sociálnej sieti

"Oceňujem, že policajný prezident jasne pomenoval toxicitu obsahu stretnutí na chate, ktorú sa dnes Robert Fico, ale žiaľ aj niektorí predstavitelia štátneho aparátu pokúšajú zľahčovať a zamiesť pod koberec," napísala Remišová. A myslí si, že okrem rečí o spoliehaní sa na generálneho prokurátora a jeho §363 je potrebné nezabúdať na navádzanie na krivú výpoveď, ale aj na to, že Ficova skupina disponovala informáciami z vyšetrovania policajtov, ktorí stíhali jeho kamarátov. "Podobne ako pri stíhaní vyšetrovateľov NAKA dnes vidíme spochybňovanie vyšetrovateľa kauzy "chata", aj zvláštne proaktívny prístup prokuratúry, ktorá predtým mesiace problém nevidela," vysvetľuje Veronika Remišová. 

V závere príspevku dodáva, že bojuje. Že boj o očistu štátu naďalej prebieha a nezabudne dodať ani to, že všetky snahy o očistu a profesionalitu bude vždy podporovať. 

A zrejme aj dookola opakovať "...lebo Fico...". Do predčasných volieb, alebo minimálne ešte dva roky. 

Ďuriš Nicholsonová - Pán minister, čo ste urobili pre zlepšenie online vzdelávanie detí v osadách?
Lucia Ďuriš Nicholsonová sa pustila do ministra školstva Branislava Grőhlinga. O spore dvoch bývalých straníckych kolegov písala Pluska. Školy zatvoriť ako posledné a otvoriť ako prvé Presne tohto hesla sa drží minister školstva B. Grőhling. On... Čítať ďalej
06 | 12 | 2021 | Eka Balašková

Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory

"Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú." Redakcia HD.