Igor Melicher: Táto vláda má veľké reči, ale reálne nevie spraviť nič
30 | 11 | 2021 I Gabriela Fedičová

Peniaze na lekárov a sestry nie sú, ale na Matovičove výmysly sa vždy nájdu? Pýta sa mladý sociálny demokrat Igor Melicher, podľa ktorého vláda používa komunikáciu, ktorá je absolútnych výsmechom každého jedného z nás! A v príspevku na sociálnej sieti aj vysvetlil, prečo si to myslí. 

Igor Melicher bez servítky pred ústami poukazuje na to, že najprv rušia všetky sociálne opatrenia cez vyššiu minimálnu mzdu, 13. dôchodky až po obedy zadarmo lebo vraj nie sú peniaze a potom Matovič rozhadzuje miliardy na svoje srandičky.

"Najnovšie sa objavili správy o tom, že v nemocniciach máme voľných už len približne 200 pľúcnych ventilácií, pritom podľa oficiálnych údajov a vyjadrení členov vlády ich máme mať voľných ešte viac ako tisíc!" Píše. A dodáva, že z predstaviteľov vlády nakoniec vypadlo, že niekde na sklade tieto ventilácie aj máme, ale nepoužívajú sa preto, lebo nie je dostatok zdravotníckeho personálu, ktorý by ho dokázal obsluhovať. "A pri tom tieto ventilátory aj dnes ľudia bytostne potrebujú," zdôrazňuje Melicher.

Žilinka zachraňuje posledné zvyšky autority štátu!
Žilinka vyškolil Mazáka ako malého chlapca! Takto na sociálnej sieti reagoval na najnovšie nezhody medzi generálnym prokurátorom Marošom Žilinkom a predsedom Súdnej rady Jánom Mazákom opozičný poslanec Ľuboš Blaha. Mazák sa so Žilinkom do seba... Čítať ďalej
29 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Prázdna špajza, ale Matovič nemá problém zadĺžiť Slovensko o 10 miliárd eur

Igor Melicher tvrdí, že keď išlo o sociálne opatrenia a vymenúva: platy, dôchodky, obedy, vlaky, vyhovárali sa, že ich rušia preto, lebo na to nie sú peniaze a majú prázdnu špajzu po bývalej vláde. A zdôrazňuje, že dnes je schopný Igor Matovič postaviť sa pred kamery a povedať, že na wellness a ski-pass pre dôchodcov nájde pol miliardy eur!

"Prázdna špajza, ale Matovič nemá problém zadĺžiť Slovensko o 10 miliárd eur, nemá problém predstaviť zákon, ktorý zruinuje stotisíce živnostníkov. Nemá problém naliať desiatky miliónov do pochybných lotérii, spriaznených firiem na kúpu testov, či do vreciek svojich straníckych kamošov," píše Melicher. A pýta sa: "A čo bude s ľuďmi? Čo bude s lekármi a sestrami? Čo bude s bežnými ľuďmi, ktorí každý deň drú, aby mu tieto jeho srandičky zaplatili zo svojich daní?"

Na nich sa podľa Melichera Matovič z vysoka vybodne a radšej bude trepať svoje fantazmagórie o tom, že je biblický Dávid, ktorý bojuje s Goliášom. A myslí si, že ďalej bude ľudí klamať, ako on bojuje s mafiou a korupciou, aj keď on sám so svojim hnutím má k mafii a korupcii najbližšie na Slovensku!

"Len"...Slovo "LEN" sa stalo najnebezpečnejším slovom histórie (VIDEO)
Video na sociálnej sieti zverejnilo viacero známych aj neznámych osobností. Medzi nimi aj europoslanec Milan Uhrík. Má názov: "Slovo LEN už musí skončiť". Je to len... Je to len krátke uzatvorenie... Je to len 15 dní pre spomalenia... Čítať ďalej
29 | 11 | 2021 | Gabriela Fedičová

Vraj funguje akýsi automat, tak oni pridávať lekárom a sestrám na platoch nebudú

Igor Melicher tvrdí, že už dávno mohli mať lekári, sestry, zdravotní pracovníci vyššie platy a viac motivácie. Ale podľa neho im platy zvýšiť nechcú ani v tejto ťažkej dobe, lebo poslanec za OĽaNO Šipoš povedal, že vraj funguje akýsi automat, tak oni pridávať lekárom a sestrám na platoch nebudú.

Melicher si myslí, že už dávno mohli byť dostavané takzvané poľné nemocnice špecializované na epidémiu. A tiež dodáva, že už dávno sme mohli mať nakúpenú zdravotnú techniku a potrebné lieky a liečivá, ktoré by vystačili pre celé obyvateľstvo. A tiež, že dôchodcom nemusel brať čo im patrí, zamestnancom nemusel brať mzdy, deťom obedy a vlaky.

"Ale to nie, radšej bude ľudí korumpovať a tlačiť do očkovania. Ako keby očkovanie malo byť to, prečo ľudia volia politické strany. Mimochodom, existuje vôbec nejaký dôkaz, že je sám Matovič očkovaný? Keďže sa dal podľa dostupných údajov očkovať v posledný možný deň prvou dávkou Sputnika V a na druhú už nešiel," znie aj cez slová rozčúlene Igor Melicher.

Táto vláda má len veľkohubé vyjadrenia, ale reálne nevedia spraviť nič

V závere konštatuje, že táto vláda má len veľkohubé vyjadrenia, ale reálne nevedia spraviť nič, hlavne nič poriadne čo by pomohlo ľuďom. Miesto toho vyťahujú nepodstatné zástupné témy ako drogy, infozákon alebo reformy, na ktorých ani nie sú dohodnutí. "Za odmenu ich neschopnosti máme dnes núdzový stav, lockdown, tlak na očkovanie, rozdeľovanie spoločnosti a hlavne to, že sú zákonne pri moci zabetónovaní do roku 2024 a neskončia ani keby si sami odhlasovali pád vlády," končí príspevok na sociálnej sieti Igor Melicher. 

Robert Fico: Zuzana Čaputová mala v Maďarsku veľa pekných, ale prázdnych rečí!
Covid je podľa Roberta Fica, predsedu strany SMER - SD najpodstatnejšou témou, ale nemôžeme podľa neho zabúdať ani na iné udalosti. A hovorí o samite prezidentov V4. Prezidentka Čaputová podľa neho opäť mala veľa pekných, ale prázdnych rečí. Ale... Čítať ďalej
29 | 11 | 2021 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory

"Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú. Redakcia HD."