Robert Fico: Zuzana Čaputová mala v Maďarsku veľa pekných, ale prázdnych rečí!
29 | 11 | 2021 I Gabriela Fedičová

Covid je podľa Roberta Fica, predsedu strany SMER - SD najpodstatnejšou témou, ale nemôžeme podľa neho zabúdať ani na iné udalosti. A hovorí o samite prezidentov V4. Prezidentka Čaputová podľa neho opäť mala veľa pekných, ale prázdnych rečí. Ale podľa Roberta Fica sa vyhla dvom dôležitým témám o ktorých predseda strany Smer - SD hovorí vo videu.

Dve témy, ktorým sa prezidentka Zuzana Čaputová v Maďarsku vyhla

Samitu o demokracii. Organizuje ho americký prezident Joe Biden, nepozval však ani Rusko, ani Čínu a nepozval ani predstaviteľov Maďarska. Ale za to pozval Taiwan. Podľa Roberta Fica, prezidentka Čaputová aj keby chcela, nemohla túto tému začať, pretože by tým ohrozila možno aj svoju účasť.

Druhou témou, ktorej sa podľa Fica vyhla je téma právneho štátu. Prezidentka podľa Fica mudrovala na adresu Poľska a Maďarska, ale to bola práve ona, ktorá podľa neho zmarila referendum. A kým poukázala na smietky v Poľsku a v Maďarsku, brvná na Slovensku, prezidentka Zuzana Čaputová vidieť nechce. 

Robert Fico má pre ňu odkaz: "Pani prezidentka Čaputová by sa v zahraničí mala správať ako hlava suverénneho Slovenska, a nie ako hovorkyňa cudzích záujmov."

Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory

"Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú. Redakcia HD."