Vzácna zhoda: Pacienti s Covidom by sa mali liečiť už v ordináciách
28 | 11 | 2021 I Jozef Uhlarik

Koaliční politici aj ich „odborníci“ stále dookola hovoria o preťažení zdravotníkov v nemocniciach, kam privážajú stále viac pacientov vo vážnych stavoch. Mnohí by sa tam ale dostať vôbec nemuseli, keby boli liečení už v zárodku, teda v ambulanciách.

Na skutočnosť, že ľudia sa dostávajú v ťažkých covidových stavoch do nemocníc úplne zbytočne poukazujú viacerí lekári a odborníci. Problémom totiž je, že nie sú liečení priamo v ordináciách pod dozorom lekára, ale iba cez telefón. Naposledy na túto skutočnosť upozornila v televíznej debate na TA3 aj lekárka Etela Janeková. Za pravdu jej dáva v statuse nielen právnik Marek Géci, ale aj vyštudovaný lekár a analytik bezpečnostných rizík Juraj Mesík.

Z 260 delta-covidových pacientov doktorky Janekovej neskončil v nemocnici žiadny

„Heger, Lengvarský!!!!!!! Tu je odpoveď prečo vám zomierajú pacienti na Covid, ktorí prichádzajú do nemocníc,“ píše v úvode statusu Marek Géci, ktorý vzápätí ponúka vyjadrenie všeobecnej lekárky pre dospelých, internistky a klinickej farmakologičky Etela Janekovej: „Myslím si, že pandémia napriek tomu, že vyvoláva emócie u obyvateľov, tak by u lekárov nemala vyvolávať emócie a treba racionálne k tomu pristúpiť. Nie je možné telefonicky liečiť pacientov, treba ich laboratórne, röntgenologicky a objektívne vyšetrovať.“ O tejto lekárke sa vo svojom statuse zmieňuje aj Juraj Mesík, ktorý tiež dáva do pozornosti jej slová.

Mesík: Varovali sme vládu pred tým, čo príde, i ako tomu zabrániť. Ani len neodpovedali
"Dnes je tomu presne 11 týždňov čo sme súčasnému premiérovi Hegerovi s MUDr. Pijákom poslali otvorený list so 4 konkrétnymi návrhmi s nulovými nákladmi na odvrátenie jesennej vlny masového zomierania," upozorňuje na sociálnej sieti aktivista Juraj... Čítať ďalej
12 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

„Janeková od septembra do včera odliečila 260 pacientov s delta-covidom, v nemocnici neskončil ani jeden. Presne ako tomu bolo v zime a na jar. Znovu požiadala štát o povolenie na dovoz a povolenie liečby covidu pomocou Ivermectinu – márne,“ konštatuje analytik s poukazom na slová doktorky Janekovej, ktorá hovorí ako teda pacientov lieči bez Ivermectinu, aké používa laboratórne a iné vyšetrenia, a ako chaotické a nepoužiteľné sú príkazy a usmernenia, ktoré ambulantným lekárom dáva vláda, presnejšie Ministerstvo zdravotníctva.

„Je veľmi diplomatická, zhrniem jednou vetou ako to na základe (aj) jej slov vidím ja: Keby chcela vládnuca skupina zavaliť nemocnice ťažko chorými a dostať maximum občanov na cintoríny, nekonali by inak ako konajú. Jediné, čo mi v rozhovore chýbalo, je viac informácií o úlohe vitamínu D. Z jej práce uverejnenej v Acta chemotherapeutica vieme, že všetci jej pacienti v zimnej a jarnej vlne mali hlboký deficit D v sére, a zo správ z ARO vieme, že všetci tí, čo končia na ARO majú hlboký deficit D aj teraz na jeseň,“ vysvetľuje v statuse vyštudovaný lekár Juraj Mesík, podľa ktorého bolo škodou, že sa jej redaktorka na to zabudla resp. nestihla spýtať! „Keď na záver hovorí o „vakcinácii“, počúvajte pozorne čo presne hovorí: starí a rizikoví,“ prízvukuje na samý záver statusu Juraj Mesík.

Mesík: už je tomu presne rok, čo korupčno-plagiátorská vláda prikázala lekárom neliečiť Covid
Lekár a analytik Juraj Mesík dnes pripomenul smutné výročie. Je tomu presne rok, čo vláda škandalóznym spôsobom zamedzila ambulantným lekárom liečiť Covid a do dusiacich sa v nemocniciach prikázala pumpovať neúčinný liek. Výsledky už poznáme,... Čítať ďalej
27 | 10 | 2021 | Petra Demková

 Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!