Mesík: už je tomu presne rok, čo korupčno-plagiátorská vláda prikázala lekárom neliečiť Covid
27 | 10 | 2021 I Petra Demková

Lekár a analytik Juraj Mesík dnes pripomenul smutné výročie. Je tomu presne rok, čo vláda škandalóznym spôsobom zamedzila ambulantným lekárom liečiť Covid a do dusiacich sa v nemocniciach prikázala pumpovať neúčinný liek. Výsledky už poznáme, obrovské množstvo mŕtvych.

Vláda prikázala neliečiť

„Dnes je tomu presne rok, čo korupčno-plagiátorská vláda prikázala ambulantným lekárom neliečiť covid a do dusiacich sa potom v nemocniciach pumpovať neúčinný Remdesivir po 2100 eur za balenie,“ pripomína známy lekár, ktorému chce vláda za každú cenu zabrániť byť súčasťou diskusií.

Ošlo o nariadenie: " Terapeutický manažment pacientov s COVID 19" a bol pre slovenských lekárov záväzný hlboko do jari 2021.“

https://www.hlavnydennik.sk/2021/02/24/doktor-bukovsky-pozor-dennik-sme-siri-falosne-spravy-a-strach

Vláda dosiahla 100-násobnú nadsmrtnosť

Následne lekár pripomína ako to bolo s pribúdaním mŕtvych. „26. októbra 2020 sme na Slovensku mali oficiálne 165 obetí covidu. O rok neskôr ich je viac ako 100-násobok (nadsmrtnosť - excess mortality oproti predošlým rokom). Na Slovensku v priamom dôsledku príkazu vlády došlo k najväčšiemu masakru obyvateľstva od rokov druhej svetovej vojny,“ nešetrí politikov Mesík.

„Zákaz lekárom liečiť vážne chorých ľudí nemá v ľudských dejinách obdobu. Domnievam sa, že odopretím existujúcej a vtedy už dobre známej a vysoko účinnej prevencie a liečby Covidu (Zelenko, Marik, McCullough, Borody, Raoult a iné ťažké váhy skutočnej svetovej medicíny) občanom Slovenskej republiky členovia vlády a "odborníci", ktorí im radili spáchali zločiny proti ľudskosti, ktoré sú - za predpokladu, že nedôjde k úplnému rozvratu právneho štátu a demokracie – nepremlčateľné,“ predpokladá lekár.

„Uvidíme. Možno sa im podarí cez skrz-naskrz kúpené médiá spoločnosť rozoštvať natoľko, že zostanú dlho beztrestní,“ obáva sa Juraj Mesík.

Očkovanie proti covidu nemá na priebeh covidu podstatný vplyv, tvrdí Lipták
Slovenská vláda a „odborníci“ zatiaľ úspešne odolávajú stretnutiu sa a diskusii s tými, ktorí očkovanie experimentálnymi vakcínami nepodporujú. Dokedy? Aj Slovensko sa radí medzi tie demokraticky „rozvinuté“ krajiny, kde vláda a „odborníci“... Čítať ďalej
27 | 10 | 2021 | Jozef Uhlárik