Bublina okolo lieku Molnupiravir proti covidu praskla - tvrdí Mesík
27 | 11 | 2021 I Jozef Uhlarik

Na proticovidovom trhu sa objavil nový liek – molnupiravir. Ako obyčajne, aj teraz ho naši „odborníci“ vítajú s veľkou pompou. A to i napriek tomu, že zatiaľ presnejšie nepoznajú jeho vedľajšie účinky, na čo sami tak bazírujú u iných liekov.

Je až neuveriteľné, čo všetko sú naši „odborníci“ schopní vyskúšať na svojom národe. Tak nielenže doslova nútia ľudí pod všakovakými zámienkami nechať si do tela aplikovať experimentálne, a ako sa ukazuje, aj málo účinné vakcíny proti COVID-19, ale najnovšie prichádzajú s prevratnou novinkou, ktorá má byť novou zbraňou proti tejto zákernej chorobe. Ako ale v statuse píše vyštudovaný lekár a analytik bezpečnostných rizík Juraj Mesík, drahý liek je tiež iba ďalším, a málo úspešným pokusom, ktorý však môže mať opäť vážne vedľajšie účinky. Podľa Mesíka ide o doslova krach molnupiraviru v priamom prenose.

Liečebný účinok šmejdu po 700 eur zaostáva priepastne za Ivermectinom a melatonínom

„Pre nový liek molnupiravir od Mercku (a nákupy vírusovej mRNA, testov atď.) blokovali štáty dostupnosť účinného, bezpečného a lacného Ivermectinu a iných lacných a bezpečných liečiv. Tohto šmejdu po 700 eur nakúpila slovenská vláda 70 000 balení! Ďalších 49 miliónov eur v lufte!“ píše v úvode Mesík, podľa ktorého teraz Merck v novej štúdii zistil, že (v K-tlači s jasotom vítaný - viď nižšie) molnupiravir viedol len k 30% zníženiu hospitalizácií a úmrtí, nie k 50%, čo bolo číslo s ktorým ho začali radostne predávať. „A to je firemný výskum s výsledkami na objednávku firmy!

Mesík: Z masového pichania mRNA vakcínou je totálne fiasko
Stalo sa to, s čím zrejme všetci tí, ktorí pretláčajú očkovanie experimentálnymi vakcínami nerátali – chorobnosť na COVID-19 oproti obdobiu, keď sme nemali „zázračné“ vakcíny vôbec neklesá. A podobné je to aj s úmrtnosťou. Tisíckrát opakovaná lož... Čítať ďalej
26 | 11 | 2021 | Jozef Uhlarik

"Liečebný účinok šmejdu po 700 eur zaostáva priepastne za Ivermectinom a melatonínom, o desiatky percent za vitamínom D, zinkom, či fluvoxaminom, a je vraj na úrovni kolchicínu a len o trošku vyššie ako aspirin (náš acylpyrín)... Ale o liečbe Covidu aspirínom máme 23 štúdií s 80 000 pacientmi a sto rokov skúseností s jeho nežiadúcimi účinkami,“ pridáva vyštudovaný lekár, ktorý je veľkým zástancom Ivermectinu.

Prekvapenie ! Bežný čaj vás ochráni pred mutáciami koronavírusu
Nový výskum dokázal antivírusovú aktivitu populárneho zeleného čaju.Jedna zložka, ktorú obsahuje, dokáže bojovať s novoobjaveným druhom koronavírusu.Je to nesmierne cenné zistenie,kedže situácia vo svete s vírusom je aká je... Podľa novej štúdii... Čítať ďalej
27 | 11 | 2021 | Norbert Pančík

„A všetko sú to generické lieky v cene euro za balenie! Spomeňme si na dva dni starý jasot zväzáčikov z kontrahovanej tlače: „Dušan Mikušovič - Slovensko kúpi 70-tisíc balení molnupiraviru, prvej tabletky, ktorá pomáha pri liečbe covidu“ a ďalej: „Infektológ Peter Sabaka víta nákup molnupiraviru na liečbu Covidu, ktorý sa podáva v kapsulách. „Je lacnejší ako monoklonálne protilátky a je mimoriadne účinný v prevencii ťažkého priebehu hospitalizácie a smrti. Ak sa nasadí počas prvých piatich dní od nástupu symptómov, tak o 50% znižuje riziko, že človek bude potrebovať nemocnicu.“ Píše ďalej Mesík, podľa ktorého priložená tabuľka ešte pád malnupiraviru nezachytáva. „Aké bude mať tento šmejd skutočné nežiadúce účinky pritom ešte ani netušíme - pôsobí vraj zásahom do genetického kódu vírusu, čo dáva slušne vysokú šancu na objavenie sa široké spektra nežiadúcich účinkov u ľudí,“ končí svoj varovný status Juraj Mesík.

Tomuto neuveríte. Čísla, ktoré ponúka Mesík sú viac ako veľavravné
Strašenie, obmedzenia a zákazy namiesto včasného liečenia. To je metóda, akú využívajú mnohé štáty na to, aby donútili svojich občanov dať sa zaočkovať. Ako sa však ukazuje, očkovanie, na rozdiel od skutočných a lacných liekov, nefunguje. Veľkým... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Jozef Uhlárik

 Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!