Tomuto neuveríte. Čísla, ktoré ponúka Mesík sú viac ako veľavravné
17 | 11 | 2021 I Jozef Uhlárik

Strašenie, obmedzenia a zákazy namiesto včasného liečenia. To je metóda, akú využívajú mnohé štáty na to, aby donútili svojich občanov dať sa zaočkovať. Ako sa však ukazuje, očkovanie, na rozdiel od skutočných a lacných liekov, nefunguje.

Veľkým propagátorom lacného Ivermectinu je aj vyštudovaný lekár a analytik bezpečnostných rizík Juraj Mesík. A najlepšie na tom je, že svoje tvrdenia má podložené grafmi a číslami, ktoré jeho oponenti nevedia spochybňovať. Zrejme práve preto sa s ním do debaty púšťať nechcú. Mesík v statuse ukazuje, ako je to v niektorých štátoch, kde síce majú veľa zaočkovaných, ale ľudí neliečia, a ako v tých, kde sa spoliehajú najmä na lacný, no účinný Ivermectin.

Zaočkovaný vôbec neznamená „zdravý“, cesta k úspechu je Ivermectin

„Pamätáte si ešte blúznenia o tom, ako masové podávanie vírusovej mRNA zabráni pokračovaniu pandémie, alebo tú o ostrovoch slobody? Prišla jeseň a celá rozprávka o spáse cez vieru vo sv. Pfizera je v troskách,“ začína svoj status Mesík, ktorý v grafe ponúka dynamiku rastu počtu „prípadov“, teda pozitívnych testov, v krajinách, ktoré majú o 50 i viac % očkovancov viac, ako Slovensko.

„Rakúsko - 64% očkovancov s dvomi dávkami (pre porovnanie SR 42,6%) - rekordný počet denných „prípadov“- 3x viac ako na jar.

Holandsko - 73% dvojočkovancov - rekordný denný počet „prípadov“

Maďarsko - 60% - šplhá k rekordu

Island - 81,5% dvojočkovancov - rekordný počet „prípadov“ - o 50% viac ako predošlý rekord

Nemecko - 67% - denný počet nových „prípadov“ šplhá k dvojnásobku predošlého rekordu

Aj toto sú čísla z Mesíkovho grafu, kde je ešte znázornené Francúzsko (69%), Taliansko (72%) a Španielsko (80% dvojočkovancov).

Mimoparlamentné strany si pripomínajú 32. výročie Nežnej revolúcie
Mimoparlamentné strany si pripomínajú 32. výročie Nežnej revolúcie. Vyzdvihli odkaz novembra 1989, najmä myšlienku o slobode. Predseda SNS Andrej Danko si pripomína nadšenie zo 17 novembra 1989. Tvrdí, že "to, čo predvádzajú predstavitelia vlády a... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | tasr

„To, čo vidíme je o pár týždňov posunutý začiatok rastu počtu „prípadov“. Dôvod posunu je veľmi elementárny - obyvatelia najjužnejších krajín EÚ majú dlhšie leto a hladina vitamínu D v krvi im začala klesať neskôr ako v severnejších krajinách EÚ. O 2-3 týždne sú tam, kde Rakúšania, Holanďania, Česi,“ vysvetľuje vyštudovaný lekár.

„No a ešte India. 3% „prípadov“ oproti máju, 60x menej „prípadov“ ako v Nemecku a 150x menej ako v Rakúsku. Ľudia tam majú slobodný prístup k Ivermectinu plus jeseň a zima, ako ich poznáme u nás, sa ich v subtrópoch netýkajú,“ dodáva na záver Juraj Mesík.

Mesík: Vyhýbajú sa Ivermectinu, a tak nám zbytočne zomierajú ľudia!
Počty mŕtvych na COVID-19 začínajú u nás viditeľne rásť. Pomaly sa zdá, že sa vracia situácia spred roka, ktorá vyústila v neslávne celosvetové prvenstvo Slovenska v počte mŕtvych. Na jazyk sa preto tlačí otázka: Prečo, keď máme zaočkovanú... Čítať ďalej
09 | 11 | 2021 | Jozef Uhlarik

 Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!