Danko: Pochybuje ešte niekto, že Sulík, Matovič a Kollár sú čistí zúfalci?
26 | 11 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovensko sa pomaly premieňa na krajinu, v ktorej sa zvyšuje nielen vakcinačný teror, ale aj dane a ceny prakticky všetkých tovarov a služieb. Kto ešte v takejto krajine túži žiť? Komu je táto vláda po vôli?

Tak zle ako je teraz, na Slovensku ešte nebolo. A nesúvisí to len s pandémiou koronavírusu a vakcinačným terorom, keď sa ľudí namiesto liečenia nútia dať sa zaočkovať experimentálnymi vakcínami, ale aj pre neustále sa znižujúcu životnú úroveň občanov. Šéf národniarov Andrej Danko vo videu poukazuje na ľudí, ktorí toto všetko zapríčinili.

Živnostníci budú platiť viac, lebo sú podvodníci

„Ešte niekto pochybuje o tom, že Sulík, Matovič a Kollár sú čistí zúfalci? Ak poznáte niekoho, kto by ich ešte volil, tak nech sa nad sebou vážne zamyslí, lebo to, čo títo traja predvádzajú nemá obdobu,“ hovorí hneď v úvode videa Danko, podľa ktorého je Slovensko najviac zadlžujúci sa štát, a ako prvé hromadne testovalo ľudí. „Až dnes schválili používanie očkovacích látok na maloleté deti, ale Slovensko už mesiac, vďaka Lengvarskému, takéto očkovanie umožňuje. Matovič povie nahlas, že Lengvarský je neschopný, ale pán Matovič, kto je zodpovedný za Lengvarského? Je to predsa váš nominant. Ak je Lengvarský neschopný, a ak zodpovedá za tento stav, prečo ho neodvoláte?“ pýta sa Danko, ktorý navyše nechápe alibizmus Richarda Sulíka. „Nepomáhajú podnikateľom, dokonca zdvihli dane pre malé firmy s obratom nad 50-tisíc. Pre tieto firmy sme zaviedli 15% daň. Tiež som šokovaný z toho, čo hovorí Matovič, že živnostníci budú platiť viac, lebo sú podvodníci. Matovič, ktorý sám bol živnostník,“ krúti hlavom šéf národniarov.

Danko: Deštrukciu štátu tu dnes máme v plnej paráde!
Neviete niekto, kde si Kollár užíva dovolenku? Pýta sa na svojej stránke na sociálnej sieti bývalý predseda parlamentu a líder Slovenskej národnej strany Andrej Danko. Slovensko podľa národniara Danka prežíva jedno z najťažších období a súčasný... Čítať ďalej
20 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

„Pre živnostníkov sme zaviedli 15% daň a 60% paušálne výdavky. Konečne sa aj živnostenské stavy a zástupcovia ozývajú. Nechápem, prečo mlčia odbory. Je mi to ľúto v akom stave je táto spoločnosť. Hovoril som to v roku 2016, že nemôžeme ísť do vlády so Sulíkom, Matovičom a Kollárom, že sú to ľudia, ktorí nevedia čo urobia ráno. Hovoril som o deštrukcii Slovenska, právneho systému,“ vracia sa do nedávnej minulosti expredseda parlamentu, podľa ktorého dnešná koalícia narúša všetko a ohrozuje štátny rozpočet tým, že si požičali si miliardy eur. „Neviem, kam to celé dospeje, viem však, že aj lockdown, ktorý teraz schválili je prejavom ich amaterizmu,“ prízvukuje Danko.

Pavol Slota o "našich pomätených diktátoroch"
Všetci, ktorým ešte propagandistická mašinériu nedokázala vymyť mozgy a stále dokážeme čítať medzi riadkami, vieme, vidíme a mnohí aj na vlastnej koži zažívame, že naši pomätení diktátori bez mihnutia oka porušujú čo sa dá, píše na sociálnej sieti... Čítať ďalej
19 | 11 | 2021 | Ivan Brožík

Hrajú sa so štatistikami, klamú nás, zavádzajú

„Pred mesiacom tvrdili, že na lockdown sú pripravení, dokonca prezidentka Čaputová, ktorá absolútne nezvláda svoju funkciu tvrdila, že všetko je v poriadku. Dva dni dozadu Heger povie, že nemáme pľúcne ventilátory, no napokon zistíme, že ich máme 4x viac. Hrajú sa so štatistikami, klamú nás, zavádzajú, a potom sa čudujú, že sú tu aj ľudia, ktorí sa nechcú očkovať. Rozvadili rodiny aj štát práve preto, aby si oni mohli užívať,“ tne šéf národniarov do koalície ďalej.

Dag Daniš: Práva sú len tam, kde je odhodlanie brániť ich
7 dní v kocke Daga Daniša sú o bojoch pandemických jastrabov. O plánoch, ktoré sa podľa Daniša rozbijú o realitu. Ich obeťou je podľa Daniša každý. Aj takzvaní antivaxeri, aj lekári, aj očkovaní, aj neočkovaní. A vinníkmi sú tí, ktorí im vyhlásili... Čítať ďalej
26 | 11 | 2021 | Gabriela Fedičová

„Čo by robili s nami keby sme brali rodiny do Dubaja štátnym lietadlom, keby sme povedali novinárom, že sa nechceme baviť o majetku, ako to urobil Sulík. Kollár je týždeň na dovolenke a Matovič povie, že živnostníci sú podvodníci. O Remišovej je aj zbytočné čokoľvek hovoriť,“ hovorí predseda SNS Danko. „Neviem pochopiť prečo učitelia, odborári a rozličné iné profesie mlčia. Práve odborové zväzy by mali iniciovať generálny štrajk a protest. Práve odborové zväzy by mali byť teraz ťahúňmi. Za SNS poviem len to, že vám sľubujem, že ak by sme mali moc a zrušia paušálne výdavky, rekreačné poukazy a mnohé iné veci, že ich opäť zavedieme, a že na týchto troch nezostane nitka suchá,“ odkazuje verejnosti v samom závere videa šéf národniarov Andrej Danko.

Danko: Kvôli nezmyselným opatreniam je Slovensko čiernou dierou pre turistov
Prežívame ťažké časy. Skonštatoval v statuse na sociálnej sieti bývalý predseda parlamentu a predsedu SNS Andrej Danko. Národniar sa postavil na stranu reštaurácií a hotelov sídliacich v čoraz väčšom počte čiernych okresov. "V Tatrách takmer... Čítať ďalej
08 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

 Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!