Danko: Deštrukciu štátu tu dnes máme v plnej paráde!
20 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

Neviete niekto, kde si Kollár užíva dovolenku? Pýta sa na svojej stránke na sociálnej sieti bývalý predseda parlamentu a líder Slovenskej národnej strany Andrej Danko. Slovensko podľa národniara Danka prežíva jedno z najťažších období a súčasný predseda parlamentu Boris Kollár si v kľude odbehne!

"Pobehal pár nemocníc, naklamal sudcom aj lesníkom. Budaj a Lengvarský však reformy presadia aj tak," myslí si exšéf parlamentu Andrej Danko. Len Kollár bude podľa neho tvrdiť, že to nechcel.

"Klasika, už sa teším zase na to vykrúcanie a klamstvá Kollára. Ten človek s kamennou tvárou vyvráti čokoľvek. Títo páni sú na smiech cez slzy," konštatuje národniar.

Zároveň verí, už sa ho už nikto neopýta, "prečo sme ich v roku 2016 odmietli pri zostavovaní vlády".

"Hovoril som o deštrukcii štátu a žiaľ ju tu dnes máme v plnej paráde. Slovo deštrukcia je dnes bežné, vtedy bolo ľuďom smiešne," upozorňuje Danko.

Taraba (Život-NS): Čaputová mlčí, odbory mlčia, opozícia nemlčí. Jediná cesta je generálny štrajk (VIDEO)
Napriek masovým protestom, ústavným podaniam, trestným oznámeniam, negatívnej verejnej mienke sa naša koalícia drží pri moci a ďalej likviduje Slovensko, jeho občanov a vyše 30-ročnú demokraciu. A nikto nevie hnúť týmito šlendriánmi vo vládnej... Čítať ďalej
19 | 11 | 2021 | Ján Papuga

Rypol si aj do prezidentky

"Čaputová je už ako tri opičky. Nič nevidí, nepovie, nepočuje," upozorňuje politik. Podľa neho môžu v Pezinku rozkradnúť aj Úrad práce. "Vyhovuje jej to, Progresívci rastú aj bez práce. Čím horšie, tým je pre ňu lepšie. Je vôbec nejaká oblasť ktorú nelikvidujú?" 

Vzhľadom na všetko vyslovené Danko len krúti hlavou nad priebežnými preferenciami. "Napriek tomu, včera v prieskumoch SaS 13%. Matovič takmer 10 % a Kollár 6 % a Čaputovej Progresívci 8 %. Teda 37 % ľudí je happy a vyhovuje im to," čuduje sa národniar.

Človek pochopí, až keď padne na dno

"Čo ešte musí tento národ zažiť, aby to celé pochopil? Zdvíhajú dane, platy učiteľov zmrazili, minimálne dôchodky zablokovali, požičali 9,6 miliárd eur, rušia nemocnice, súdy, lesné závody, likvidujú cestovný ruch, rušia paušálne výdavky, ľudí nazývajú opicami, zrušili obedy zadarmo, zamestnávajú svojich ľudí, rodinu vozia štátnymi lietadlami, no mám pokračovať?" vymenúva Danko.

V závere však s úĺavou konštatuje, že na stretnutiach a cíti, že už ľudia vidia veci inak, že cítia, že toto je cesta do pekla. "Prosím diskutujme, komunikujme, hľadajme pravdu. Vždy hovorím, že všetko zlé sa pominie a dnes sa priznám, verím tomu, že tento národ to už chápe," vyzýva Slovákov Danko.

Politici, kto inému z nedbanlivosti spôsobí smrť, potrestá sa odňatím slobody až na tri roky!
Nemáme už ani jedno lôžko pre pacienta na pľúcnej ventilácii. Skonštatuje si herec predseda vlády akoby nič. (Aby sme nešírili paniku, dnes večer boli na celom Slovensku vo všetkých jeho zdravotníckych zariadeniach tuším dve. Lôžka.) Už len za toto... Čítať ďalej
19 | 11 | 2021 | Ivan Brožík