Danko: Kvôli nezmyselným opatreniam je Slovensko čiernou dierou pre turistov
08 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

Prežívame ťažké časy. Skonštatoval v statuse na sociálnej sieti bývalý predseda parlamentu a predsedu SNS Andrej Danko. Národniar sa postavil na stranu reštaurácií a hotelov sídliacich v čoraz väčšom počte čiernych okresov.

"V Tatrách takmer žiadni turisti, hotely a reštaurácie v smútku. Aj tí, čo sa očkovali, musia zatvárať prevádzky," upozorňuje Danko na neutešenú situáciu v našich veľhorách, kde ľudia takmer výlučne žijú z turizmu.

Podľa Danka zamestnanci nevedia, z čoho platiť hypotéky. Majitelia reštaurácií a hotelov nevedia, čo s nakúpenými potravinami. "Slovensko je čiernou dierou pre turistov. Toto určite využijú okolité štáty," varuje národniar.

Reč zaviedol aj na Sulíka

"Len tak mi napadlo, či sa ten Sulík, veľký ochranca podnikateľov, naozaj zbláznil z moci. Kto by si dovolil urobiť fiktívnu zmluvu na preplatenie nákladov rodiny za štátne. Keď sa to prevalí, len tak začať hrať divadlo, že sa to preplatí," zmenil tému pri písaní na prechádzke v Tatrách.

"Rozprával som sa o ňom teraz s jedným z riaditeľov hotelov. Tatranci si myslia, že Sulík a Kollár to robia naschvál, aby si potom ich kamaráti lacno skúpili hotely," šokuje Danko názormi bežných ľudí.

Danko odkazuje koaličným lídrom: Vôbec neviete, čo robíte!
Viem, z Dubaja Tatry nevidno. Otvorte hotely v čiernych zónach a stanovte jasné pravidlá! Takto vyzýva predseda SNS a bývalý predseda parlamentu Andrej Danko Sulíka, Matoviča a Kollára vo svojom statuse na sociálnej sieti. Ľudia sú kvôli... Čítať ďalej
06 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Bežný človek by sa z toho len tak nevylízal

"Súčasne mi povedal, že keby on v súkromnej firme zobral na služobnú cestu dcéru, keby súčasne urobil podvodnú pracovnú zmluvu na dcéru, aby to zaplatil z peňazí firmy, majiteľ by ho vyhodil, daňový úrad by vyhodil nákladovú faktúru a ešte by ho naháňali policajti," opisuje bežný život človeka v našej krajine.

"Na Slovensku klasika. Sulík povedal, že to podcenil a karavána ide ďalej. Ozaj, čo by pán Sulík, Matovič a Kollár, Denník N, Aktuality robili so mnou, keby som to urobil? Zožrali by ma za živa a odvolávali, dávali trestné oznámenia. Kde ste teraz ,,spravodliví novinári“? Pýta sa v závere národniar.

Vládu upozorňuje dlhodobo

Už pred časom Danko prosil na sieti Sulíka, Matoviča a Kollára aby prestali blázniť. Upozorňoval, že ak teraz v Poprade zatvoria všetky hotely, tak turisti odídu do Maďarska, alebo Rakúska a naši podnikatelia v cestovnom ruchu skrachujú. Zdá sa, že jeho zistenia nie sú ďaleko od pravdy.

Naď to schytal: Ste spoluzodpovedný za smrť Lučanského a trinásťtisíc ľudí na Covid!
Medializované nahrávky z poľovníckej chaty, sú podľa ministra obrany Jaroslava Naďa len špičkou ľadovca. Je presvedčený, že si „ešte vypočujeme veľa vecí”. Podľa Kaliňáka zase ide iba o snahu zničiť strane Smer meno. Obaja sa stretli v dueli v... Čítať ďalej
07 | 11 | 2021 | Diana Zaťková