Remišová už kritizuje úplne všetkých!
24 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

Neustále opakujúce sa vlny obmedzení nie sú udržateľným riešením! Myslí si to vicepremiérka a líderka strany Za ľudí Veronika Remišová, ktorá vo svojom statuse na sociálnej sieti poriadne skritizovala už aj všetkých troch svojich koaličných partnerov.

Za ľudí nesúhlasí s koaličnými partnermi

Podľa Remišovej sa strana Za ľudí ako jediná spomedzi koaličných partnerov konzistentne zastáva ľudí, ktorí sú chránení očkovaním."Hodiť cez palubu ľudí chránených očkovaním, pokladám za veľkú chybu. Traja koaliční partneri prijali opatrenia, v ktorých však nie je akýkoľvek motivačný prvok, ktorý by nabádal ľudí, aby sa dali očkovať," konštatuje Remišová.

Aj preto na vláde hlasovala proti takýmto opatreniam. Uznáva síce, že v situácii, keď minister zdravotníctva nevie inak zabezpečiť prevádzku nemocníc, sú prísne opatrenia jedinou cestou, ako znížiť počet nových prípadov a nemocniciam pomôcť.

Farár odmieta očkovanie. Budú ho riešiť
Slovenský farár búri ľudí proti vakcíne. Sám je pripravený na koronavírus zomrieť. Farár Štefan Kľúčik z obce Bolešov v Ilavskom okrese odhovára veriacich od očkovania a tvrdí, že sám na koronavírus radšej zomrie, než by si mal dal pichnúť vakcínu.... Čítať ďalej
24 | 11 | 2021 | Ján Papuga

Obmedzenia vraj nie sú riešením

No podľa líderky Za ľudí musíme zároveň myslieť aj na budúcnosť. "Neustále opakujúce sa vlny obmedzení nie sú udržateľným riešením," je presvedčenávicepremiérka.

Podľa nej ľudia, ktorí nie sú chránení očkovaním, sa skôr či neskôr s vírusom stretnú a riskujú, že skončia v ťažkom stave v nemocnici. "Lockdown ich neochráni a kvôli lockdownu pandémia nezmizne. Očkovanie je jedinou cestou, ako chrániť zdravie ľudí, ekonomiku a pracovné miesta," opakuje Remišová.

Nemyslíme na motiváciu!

Preto majú podľa Remišovej všetky opatrenia obsahovať motiváciu k očkovaniu. "Keď to tak nie je, zvyšuje sa riziko veľkých problémov o pár mesiacov neskôr, pretože to môže výrazne znížiť záujem ľudí o očkovanie," upozorňuje.

"Schválený návrh opatrení nepočíta so žiadnou motiváciou pre ľudí chránených očkovaním. Považujem ho z dlhodobého hľadiska za nezodpovedný, pretože obete a utrpenie iba odsúva o niekoľko mesiacov a znížením záujmu ľudí o očkovanie môže situáciu v budúcnosti ešte zhoršiť," uzavrela svoj status Remišová.

Fico: Lengvarský by mal hodiť uterák do ringu!
Matovič robí z Lengvarského obyčajnú politickú handru! Takto ohodnotil správanie vicepremiéra Igora Matoviča voči ministrovi zdravotníctva trojnásobný expremiér a šéf Smeru-SD Robert Fico na tlačovej konferencii v parlamente. Navrhujú odchod... Čítať ďalej
24 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Delíme sa s vami o priestor

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše "blogovisko". Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!