Farár odmieta očkovanie. Budú ho riešiť
24 | 11 | 2021 I Ján Papuga

Slovenský farár búri ľudí proti vakcíne. Sám je pripravený na koronavírus zomrieť. Farár Štefan Kľúčik z obce Bolešov v Ilavskom okrese odhovára veriacich od očkovania a tvrdí, že sám na koronavírus radšej zomrie, než by si mal dal pichnúť vakcínu. Kňaz kritizuje Konferenciu biskupov Slovenska, ktorá už očkovanie podporila, píše refresher.

„Veď radšej nech ma nakazí covidom môj neočkovaný či očkovaný brat, sestra, ako by som jeho alebo seba musel vidieť šikanovaného týmto štátom a oberaného o slobody práva či majetok. A za seba, radšej zomriem slobodný na covid ako neslobodný vo väzení len preto, že ich vakcínu už nepotrebujem, nechcem alebo nemôžem, lebo som pochopil, že ide len o neustálu manipuláciu a vydieranie,“ píše farár Štefan Kľúčik veriacim. 

„Odporúčanie tretej dávky vakcíny napriek dvom mŕtviciam“. Predseda Lekárskej komory musí zakročiť proti život ohrozujúcemu šarlatánstvu na ORF (VIDEO)
Hovorkyňa FPÖ pre sociálne záležitosti Belakowitschová: „Odporúčanie tretej dávky vakcíny napriek dvom mŕtviciam – štátna televízia musí okamžite zrušiť škandalóznu reláciu "Meryn am Montag,“- píše rakúsky portál fpoe.at. Hovorkyňa FPÖ pre... Čítať ďalej
24 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Keď ho Nový Čas kontaktoval, odmietol sa vyjadriť. Starosta obce však už povedal, že prípad bude riešiť. „Myslím si, že najlepšie by bolo, keby sme všetci počúvali odborníkov, ale, samozrejme, každý má právo vyjadriť sa,“ povedal denníku starosta obce Bolešov, podľa ktorého sa tento spôsob šírenia dezinformácií nepáči ani veriacim. 

Farárom sa už zaoberá aj Konferencia biskupov Slovenska

Pozor: Petícia proti povinnému očkovaniu a za jeho dobrovoľnosť. Podporíte ju?
Už aj niektorí slovenskí vládni politici túžia po tom, aby sa na Slovensku povinne očkovalo experimentálnymi vakcínami proti COVID-19. Odštartovať by to mali ohrozené skupiny. Kto bude ďalej zatiaľ nikto nevie. Očkovací biznis proti koronavírusu... Čítať ďalej
23 | 11 | 2021 | Jozef Uhlárik

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory, využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!