„Odporúčanie tretej dávky vakcíny napriek dvom mŕtviciam“. Predseda Lekárskej komory musí zakročiť proti život ohrozujúcemu šarlatánstvu na ORF (VIDEO)
24 | 11 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Hovorkyňa FPÖ pre sociálne záležitosti Belakowitschová: „Odporúčanie tretej dávky vakcíny napriek dvom mŕtviciam – štátna televízia musí okamžite zrušiť škandalóznu reláciu "Meryn am Montag,“- píše rakúsky portál fpoe.at.

Hovorkyňa FPÖ pre sociálne záležitosti Dagmar Belakowitschová je zhrozená z programu ORF „Meryn am Montag". Vo vydaní z 22.11.2021 internista a „lekár ORF" Siegfried Meryn a virológ Norbert Nowotny odpovedali na otázky divákov o tretej dávke vakcíny proti koronavírusu. Jedna volajúca uviedla, že len dva dni po druhom očkovaní vakcínou proti COVIDu-19C dostala mŕtvicu. Jej syna postihol rovnaký osud len štyri dni po druhom očkovaní. Odvtedy je ochrnutý na jednu stranu a v súčasnosti je na rehabilitácii. Napriek tejto správe „televízny lekár“, aj virológ dali jasné odporúčanie na tretiu doplňujúcu dávku. Nevideli  žiadnu súvislosť medzi očkovaním proti koronavírusu a mozgovou príhodou a volajúcej a jej synovi dali len dodatočnú radu, aby si dali v nemocnici skontrolovať hodnoty zrážanlivosti krvi.

Život ohrozujúce šarlatánstvo a popieranie reality

Podľa Belakowitschovej je to škandál: „Hraničí to so život ohrozujúcim šarlatánstvom a popieraním reality - a niečo také dokonca vysiela verejnoprávna televízia. Kto prevezme zodpovednosť, ak sa u volajúcej alebo jej syna vyskytnú závažné vedľajšie účinky očkovania aj po tretej dávke? Z lekárskeho hľadiska je postup Meryna a Nowotného pochybný a neakceptovateľný. Lekárska komora musí v tejto veci okamžite konať!"

Katastrofa v Rakúsku V salzburských nemocniciach sa vytvárajú triediace tímy. Liečba nebude zaručená všetkým (!)
Vzhľadom na dramatickú situáciu s koronavírusom na jednotkách intenzívnej starostlivosti sa v salzburských nemocniciach v Rakúsku vytvárajú triediace tímy a prechádza sa na triáž. Liečbu všetkým pacientom tak už nebudú môcť garantovať, píše Der... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Lekári ako hlásna trúba vládnej propagandy

Ak sa lekári odvážia čo i len trochu odkloniť od určenej vládnej línie a verejne to vyjadria, Lekárska komora je okamžite v pohotovosti a hrozí týmto lekárom disciplinárnym konaním. Niektorým lekárom už bola odobratá licencia na výkon lekárskej praxe. „A tu si sadnú internista a veterinár a dajú znepokojenej volajúcej lekárske odporúčanie, ktoré je v mojich očiach život ohrozujúce. Vyzývam predsedu Lekárskej komory Thomasa Szekeresa, aby okamžite konal a zastavil takéto lekárske nezmysly. Ak existujú pochybnosti - a podľa môjho názoru sú v tomto prípade s dvoma mozgovými príhodami po očkovaní proti korone viac než oprávnené - mal by poradiť lekár v priamom rozhovore s pacientom, a nie dve „vládne hlásne trúby", ktoré zjavne nemajú inú úlohu, len vyzývať ľudí, aby sa dali očkovať," - povedala hovorkyňa FPÖ pre sociálne záležitosti.

Bavorsko: Nárast očkovaných aj na JIS-kách
Takmer 30 percent úmrtí na COVID-19 v Bavorsku v októbri tvorili plne zaočkovaní, informuje epochtimes.de. Medzi rýchlo rastúcim počtom úmrtí na koronavírus v Bavorsku je pomerne vysoký podiel plne očkovaných ľudí. Podľa údajov Štátneho úradu pre... Čítať ďalej
16 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Čo hovorí lekárka Rendi-Wagnerová na správanie „súdruha“ Meryna?

Belakowitschová sa tiež opýtala predsedníčky SPÖ a lekárky Pamely Rendi-Wagnerovej, čo si myslí o správaní Siegfrieda Meryna, hlásiaceho  sa k sociálnym demokratom, v relácii ORF. „Ak to predsedníčka SPÖ myslí so svojou profesionálnou etikou vážne, mala by sa okamžite dištancovať od svojho straníckeho kolegu. ORF by tiež mala prestať využívať služby pána Meryna a vyhodiť ho za dvere," dodáva Belakowitchová, uzatvára rakúsky portál fpoe.at.

"Poradenský rozhovor" tu na pozretie

Celá uvedená relácia je k dispozícii na ORF-TVthek. Ide o vydanie z 22. novembra 2021 s názvom "Corona: der 3. Stich". Rozhovor s volajúcou pani Gertraude z Dolného Rakúska začína o 11:45.

(Medzititulky red. HD.)

Farmafirmy dosahujú na vakcínach zisk 1 000 dolárov za ZA SEKUNDU
Farmaceutické spoločnosti Biontech, Pfizer a Moderna dosahujú podľa prieskumu globálnej aliancie pre vakcíny zisk 1 000 dolárov (necelých 880 eur) každú jednu sekundu na svojich vakcínach proti koronavírusu, informuje epochtimes.de K takémuto... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše "blogovisko". Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!