Draxler: Matovič chce vydierať bohatých ľudí
25 | 11 | 2021 I Ján Papuga

Aktivista a exminister školstva Juraj Draxler sa na svojom facebookovom profile vyjadril k „prekecnutiu“ Igora Matoviča, ministra financií v rozhlase. Išlo o rozhovor o jeho slávnej daňovej reforme.

Matovič v súvislosti s „,milionárskou daňou“ povedal, že ide hlavne o možnosť kontrolovať niektorým ľuďom majetok. Draxlerovi je jasné, o čo tomuto ministrovi ide. Tá „daň“ je taká nízka (0,1 percenta majetku), že do štátneho rozpočtu neprinesie skoro nič. Hoci to Matovič hurónsky oznamoval.

Firma švagrinej minstra dopravy je v kurze. Štátne železnice zaplatia
Železničná spoločnosť Slovensko nakúpila od spoločnosti Betamont do lokomotív rádiostanice za 2,5 milióna eur bez DPH. Sú v prepočte štvornásobne drahšie, ako rovnaké zariadenia, ktoré si zadovážila spoločnosť Cargo Slovakia. Denník Pravda o tom... Čítať ďalej
24 | 11 | 2021 | Eka Balaskova

„V podstate chce páku na to, aby mohol vydierať najbohatších ľudí v krajine. Ak ma nebudete podporovať, idem vám kontrolovať majetky. Potrebuje ich médiá, ich peniaze (videli sme, ako hneď po voľbách jeden z najbohatších ľudí v krajine, Milan Fiľo, sklopil opätky a daroval pol milióna na Igorov nezmyselný fond solidarity, či ako sa to volalo). A hlavne im naznačiť, kam tie peniaze nedávať (napríklad opozícii, alebo na hocijaké akcie, ktoré by mu mohli robiť nepríjemnosti),“ píše Draxler.

Psychopat Matovič nielenže vytvára chaos, ale vie nastoliť prostriedky na ovládanie ľudí, ktorých ovládať potrebuje.

Draxler: "Každý, kto sa podieľa na udržaní sa koalície pri moci, poškodzuje Slovenskú republiku!"
"Vládna koalícia nemá legitimitu. Každý, kto sa podieľa na jej udržaní pri moci, poškodzuje Slovenskú republiku. Dokázateľne, jednoznačne." Konštatuje na sociálnej sieti Juraj Draxler. Jeho "súhrn" vyznieva naozaj varovne. "Ja to len pre istotu... Čítať ďalej
23 | 11 | 2021 | Ivan Brožík

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory, využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!