Tohtoročná konferencia OSN o zmene klímy v Glasgove skončila fiaskom !
22 | 11 | 2021 I Norbert Pančík

To nehovorím ja, bývalý predseda NRSR - Andrej Danko, ale minuloročný objav - miláčik slniečkárov Greta Thunberg.

Falošné gestá politikov myšlienkam Gréty v podstate ubližujú.

„Áno, všetci chceme čisté životné prostredie“.Začal svoj status Andrej Danko,nesmie to však likvidovať ekonomiku a hlavne falošné gestá politikov tejto myšlienky neskutočne ubližujú. Aj Slovensko prispelo k tejto groteske. Z. Čaputová išla leteckou komerčnou linkou, aby náš vládny špeciál nezanechal uhlíkovú stopu. Tú však následne vytvoril minister Budaj o pár dní. To jej už nevadilo. Ona sama tam prečítala bezduchý prejav na jednej A4, dala si chlebíček, pár fotiek a už je opäť doma. Uhlíková stopa jej lietadla do Prahy tento týždeň bola vytvorená dva razy, veď to je asi v pohode, konferencia skončila. Prázdne gestá ubíjajú dobré myšlienky,poznamenal.

Chmelár: Pán premiér, musíte konať! Nemôžete byť za chrumkavého pre každého
Nemyslím si, že povinné očkovanie vyrieši náš problém! Iba zvýši extrémnu polarizáciu spoločnosti. Zamýšľa sa o tom vo svojom statuse na sociálnej sieti historik, politický a mediálny analytik a publicista Eduard Chmelár. Podľa neho je náš problém... Čítať ďalej
21 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Vzor vidí SNS v krokoch bývalej kancelárky Nemecka A. Merkelovej.

Pred 10 rokmi sa rozhodla jej vláda zatvoriť atómové elektrárne. Nemeckí priemyselníci ju upozorňovali, že takmer tretina energie je v Nemecku z jadra. Nedala si povedať, skazu dokonala a dnes Nemecko takmer atómové elektrárne zatvorilo, no nemá však ani dostatočné množstvo energie. „Francúzi chcú návrat k atómovej energii“, ako nedávno vyhlásil Macron.

Juraj Štubniak sa vracia k 17. novembru
Dátum 17. november je v našich zemepisných šírkach niečo, o čom by sme podľa J. Štubniaka mali hovoriť každý rok. Pozrime sa teda s ním z niekoľkých uhlov aj my. Trochu histórie Deň boja za slobodu a demokraciu siaha do roku 1939, do Protektorátu... Čítať ďalej
21 | 11 | 2021 | Eka Balašková

Andrej ako zástanca zelenej energie vlastní ako sám uviedol „elektromašinu“.

„Dnes aj ja zazimujem svoju elektromašinku“. Je to veľmi spoľahlivý stroj ako uviedol. Nevie si však predstaviť ísť s ním na diaľnicu. Vždy budeme zastávať názor, že auto aj motorka majú mať poriadny zvuk ale hlavne výkon. Neplašme sa, nelikvidujme automobilový priemysel, ale hlavne neničme našu ekonomiku. Prosím nenaletme na falošné gestá ľudí, ktorí nerozumejú téme. Títo prázdni ľudia robia len to, čo chcú od nich sponzori a sú na míle vzdialení od ľudskej a ekonomickej reality.