Choďte od toho, lúzri! Choďte od toho ! Odkazuje Blaha koalícii
22 | 11 | 2021 I Jozef Uhlárik

Naši vládni politici od začiatku leta vedeli, že i Slovensko o pár týždňov ovládne Delta variant koronavírusu, lenže vôbec sa na jeho príchod nepripravili. A tomu teraz, žiaľ, zodpovedá aj situácia, ktorá je v našich nemocniciach.

Koalícia mala neustále v ústach slová o tom, ako sa pripravuje na príchod ďalšej vlny COVID-19, no to, čo sa deje teraz o jej pripravenosti vôbec nenapovedá. A za očakávaním je aj zaočkovanosť Slovákov, takže suma sumárum, počty ľudí v nemocniciach, ale aj na cintorínoch, rastú. Poriadnou kritikou preto v statuse nešetril ani podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha, podľa ktorého nič hlúpejšie ako slovenská vláda neexistuje.

Teraz si ich to všetko dobehlo: zase umierajú ľudia a zase sme najhorší na svete

„Väčších lúzrov by ste nenašli v celej galaxii. Minulú zimu sme boli najhorší vo svete v počte úmrtí. Pretože ujo Covid mal úžasného pomocníka - sváka Matoviča, ktorý tu organizoval celoplošné testovanie, aby sa ujec mohol veselšie šíriť. Na jar Covid odišiel, na Slovensku po ňom ostalo 13-tisíc mŕtvych a odborníci upozorňovali, že v zime to tu máme zase,“ konštatuje v úvode smerák, podľa ktorého sa Matovičovi s Hegerom a Lengvarským za pár teplých mesiacov podarilo kompletne rozvrátiť zdravotníctvo a poštvať proti sebe lekárov, sestričky, nemocnice a ambulancie.

„Zo systému vypudili tisíce zdravotníkov. Na lekárov, lieky a prístroje nešiel ani cent. Vykašľali sa na všetko, ešte aj zdravotníctvu podrážali nohy. A dnes žneme Hegeromatovičovu úrodu,“ vysvetľuje Blaha. „Milióny išli na detinské očkovacie lotérie a mediálne kampane. Markíza sa topí v prachoch, Emanuela z Bratislavy má na účte 500-tisíc z lotérie, Pfizer má miliardové zisky... A naše zdravotníctvo má čo? Hovadsky veľkú nulu!“ soptí smerák.

Blaha rázne: Slovensko odmieta povinné očkovanie. Slovákov nezlomíte!
Očkovacia mánia doslova opantala slovenských koaličných politikov, ale aj mnohé mainstreamové médiá. Dnes je iba málo médií, ktoré sa „nepriživujú“ na tom, ako budú ľudí strašiť Covidom a počtami nakazených a mŕtvych. Prirodzene,... Čítať ďalej
22 | 11 | 2021 | Jozef Uhlárik

Podľa Blahu mala vláda celý rok na to, aby si pripravila stratégiu. Aby posilnila nemocnice. Aby prilákala zdravotníkov. Aby nakúpila lieky a prístroje. Aby inštruovala obvoďákov, ako treba včas liečiť. Aby posilnila celý systém. No ona nič, len tu tárali o očkovaní a organizovali šou s pápežom. „A teraz si ich to všetko dobehlo: zase umierajú ľudia a zase sme najhorší na svete. Pravica tu vládne už dva roky, ale oni ďalej dokola melú, že za to môže Robert Fico - celú svoju politickú kariéru si vybudovali na nenávisti voči Smeru, takže teraz nevedia, čo iné povedať, píše v statuse Blaha a dodáva, že z číreho zúfalstva tu teraz koaliční politici vymýšľajú úplné fašistické nezmysly. „Že povinné očkovanie. Pri vakcíne, ktorá je na trhu dva roky. A spôsobuje početné vedľajšie účinky. Aj smrť. A nemá dostatočnú účinnosť. A neexistuje, že by vytvorila kolektívnu imunitu,“ vyratúva negatíva vakcíny podpredseda Smeru-SD.

Blaha: Ak niečo treba nakázať, tak povinný pobyt Hegera vo vypolstrovanej cele
Povinné očkovanie je kriminálny akt! Je Heger nový Mengele? Takúto otázku si položil na sociálnej sieti opozičný poslanec za stranu Smer-SD Ľuboš Blaha. Podľa neho tu už končí všetka sranda a premiér môže ísť do basy na doživotie. Povinné... Čítať ďalej
20 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Vy ste vyhlásili vojnu vlastnému národu! Vy môžete za smrť tisícov Slovákov!

„A toto chcú nasilu pichať do ramien celému národu. V tretej fáze klinického testovania. Premenia nás všetkých na laboratórne myši, Mengele sa v pekle zalizuje,“ pridáva svoj čierny humor Blaha. „A viete, ako by povinné očkovanie pomohlo riešiť tretiu vlnu a aktuálny nápor na slovenské nemocnice? Absolútne, ale že absolútne nijako. Aj tí najväčší očkovací propagandisti priznávajú, že na aktuálny prúser to nemá žiaden dosah. Načo tu traumatizujú slovenskú spoločnosť fašistickými hrozbami, ktoré nijako neriešia aktuálnu situáciu? Rok na všetko kašľali, nijako sa na tretiu vlnu nepripravili, nijako sa nepoučili z druhej vlny, zopakovali tie isté chyby! A teraz sa len vyhovárajú a rozoštvávajú Slovensko,“ hnevá sa podpredseda Smeru-SD.

https://login.hlavnydennik.sk/2021/11/22/matovicova-danova-reforma-zivnostnikov-rozhorci-a-znechuti

„Nech sa pozrú do Holandska, Belgicka či Rakúska, ako to vyzerá, keď ľudia stratia trpezlivosť. Chcú mať na Slovensku občiansku vojnu, preboha?“ pýta sa zdesene Blaha. „Vláda priznáva, že doviedla Slovensko na pokraj humanitárnej krízy. Zlyhali na plnej čiare. Už druhú sezónu za sebou. Poprosíme zlatú medailu pre najväčších lúzrov na svete! Choďte od toho, Hegerovci! Kým Slováci nestratia trpezlivosť - choďte od toho. Ste vláda. Vy za toto celé môžete,“ ukazuje smerák prstom na hlavných vinníkov súčasného stavu. „Vy ste nepripravili zdravotný systém. Vy ste vyhlásili vojnu vlastnému národu! Vy môžete za smrť tisícov Slovákov! Choďte od toho, lúzri! Choďte od toho, vrahovia!“ končí svoj status Ľuboš Blaha, ktorý ešte dodáva: „A prebuďte už niekto našu spiacu princeznú. Slovensko je v humanitárnej kríze a ona už zase čaká na bozk od rozprávkového princa! Budíček, madam!“

Ľudia vás už nechcú! Zradili ste všetko! Zmiznite! Odkazuje koalícii Blaha
Slovensko, respektíve jeho hlavné mesto, sa dnes v sviatočný deň osláv 17. novembra premení na miesto protestov proti všetkému, čo táto koalícia za rok a pol napáchala. A že je toho naozaj dosť netreba vari ani pripomínať. Súčasná štvorkoalícia,... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Jozef Uhlárik

 Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!