Ľudia vás už nechcú! Zradili ste všetko! Zmiznite! Odkazuje koalícii Blaha
17 | 11 | 2021 I Jozef Uhlárik

Slovensko, respektíve jeho hlavné mesto, sa dnes v sviatočný deň osláv 17. novembra premení na miesto protestov proti všetkému, čo táto koalícia za rok a pol napáchala. A že je toho naozaj dosť netreba vari ani pripomínať.

Súčasná štvorkoalícia, ktorá vládne Slovensku, sa stala najneobľúbenejšou, ba doslova najnenávidenejšou v celej histórii samostatného Slovenska. Niet divu, že národ dnes voči nej opäť vyjadrí svoj odpor. Prirodzene, chýbať na jednom z protestov nebude ani asi najznámejší burič – podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha. Smerák v statuse jasne napísal, že dnes je čas na protesty, pretože koaliční politici oklamali ľudí a spáchali na nich najväčší podvod v dejinách. A Slováci už toho majú dosť!

Socializmus dal ľuďom sociálne istoty, bývanie, prácu a pocit bezpečnosti

Ľudia chceli podľa Blahu v roku 1989 socializmus s ľudskou tvárou. „A dostali kapitalizmus s Matovičovou a Sulíkovou tvárou. Dnes zase musia ísť do ulíc a opäť sa dožadovať slobody a demokracie - všetko im zobrali, ostali len tie okovy,“ píše Blaha. „Podľa prieskumu verejnej mienky je s vývojom po 89-om spokojných len 27% Slovákov. A vyslovene nespokojných je až 37%. Toto je blamáž. Tak čo, veľkí „demokrati“, nehanbíte sa?“ pýta sa smerák. „A viete, čo je na tom najlepšie? Najviac nenávidia socializmus ročníky, ktoré ho nezažili. Tí tvoria tých 27%. Tí najmladší. Oni ani netušia, aký bol za socializmu život, len vedia, že ho majú nenávidieť,“ konštatuje Blaha na margo súčasnej mladej generácie.

Rozohnený Blaha: Toto, čo s nami ale aj s mŕtvymi robia, je už cez všetky čiary!
Toto sme tu ešte nemali!!! Áno, aj tak by sa dalo zvolávať po tom, čo súčasná vláda a jej prisluhovači neustále vymýšľajú proti ľuďom. Ak už tieto nariadenia, ktoré sú proti zdravému rozumu, nepohnú Slovákmi, tak potom asi už nič. „Odborníci“ v... Čítať ďalej
14 | 11 | 2021 | Jozef Uhlárik

„Tých, čo zažili socializmus, neoklamú. Mal svoje chyby, ale dal ľuďom sociálne istoty, bývanie, prácu a pocit bezpečnosti. Dal ľuďom mier. Oslobodil ľudí od večného strachu, čo bude a či vôbec prežijú. Ľudia svoje malé deti posielali do školy s kľúčom na krku a nemuseli sa o nich báť. Dnes máte všade drogy, zločiny, násilie. Bordel a chaos. Na rodiny sa vláda vykašľala, robotníkov zbedačili, seniorom zobrali posledné omrvinky,“ opísal Blaha to, čo bolo a čo, podľa neho, je teraz. „Presne, ako nás varovali komunisti - stali sme sa otroci vo vlastnej krajine. Nadnárodné korporácie odtiaľto vyťahujú tučné zisky a ľudia sú radi, že pre ne vôbec môžu drieť - lebo inak skončia na ulici. Slastná Amerika, slastný liberálny kapitalizmus,“ konštatuje sarkasticky večne červený a v ostatnom čase riadne burcujúci Blaha.

Provládne médiá ešte aj zo študentov urobia extrémistov!
Liberálne médiá už zase klamú ako Pinocchio v najlepšej forme. Keby im z klamstiev rástli nosy, tak Bárdyho a Tódovú už vystavujú v zoologickej ako slony s najdlhšími chobotmi na svete. Zavtipkoval v svojom statuse na sociálnej sieti opozičný... Čítať ďalej
16 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Ľudia chcú návrat do normálu - chcú silný štát, slobodu a poriadok

Prirodzene, podpredseda Smeru-SD neobišiel ani hlavu štátu. „Zuzana Čaputová si v televízii vyžiada špeciálny vysielací čas, aby na nás mohla vyliať „päťminútový prúd klišé a gýču“. Ľudia padajú na ústa a oni ich zahŕňajú žvástami o slobode a demokracii. Akej slobode, keď nemôžeš ísť ani do obchodu či za hranice? Akej demokracii, keď sama prezidentka zmarila referendum? Tárajú o tom, aká tu bola predtým totalita. Toto je totalita, vážení. Ak chcete, hovorte o totalite v 50. rokoch, kedy popravili Clementisa a Husáka mučili vo väzení, ale netárajte, že tu bola totalita v sedemdesiatych a osemdesiatych rokoch,“ soptí Blaha, podľa ktorého si Havel užíval prachy zo Západu, vymetal žúrky a chlastal dobrý socialistický alkohol. „To z neho idete robiť obeť totality? Gustáv Husák zažil, čo je to peklo, nie Havel. Nikto neobhajuje 50. roky, ale to, ako prekrúcate históriu, je cez všetky čiary!,“ píše ďalej rozčertený Blaha.

Blaha: Droba a liberáli napádajú ústavné práva na zdravotnú starostlivosť
Podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha je známy tým, že si s obľubou kopne do niektorého z koaličných politikov a poprípade aj do prezidentky. Tentokrát ale zišiel o stupienok nižšie, pretože svoju pozornosť namieril na bratislavského župana. Známy... Čítať ďalej
13 | 11 | 2021 | Jozef Uhlárik

„Ak tu niekto opätovne zavádza totalitu, nie sú to komunisti, nie sú to ľavičiari - ste to vy, liberálni fašisti. A ľudia to vidia - už aj tí mladí!“ prízvukuje smerák, ktorý si vraj každý 17. november považuje za svoju morálnu povinnosť poďakovať generáciám našich rodičov a starých rodičov za všetko, čo tu po vojne vybudovali - nemocnice, školy, škôlky, cesty, fabriky... „Za toto si zaslúžia obrovskú vďaku a nie hanu od kaviarenských povaľačov. Na čele štátu boli vzdelaní ľudia, dnes tam máte primitívov, plagiátorov a hulvátov. Zobrali ľuďom sociálne istoty, aby im dali slobodu podnikať. Dnes im berú slobodu aj sociálne istoty. Neostalo nič, len otroctvo,“ končí svoj status Ľuboš Blaha, ktorý ešte na samý záver dodáva: „Berieme si späť 17. november, slniečkari. Nezaslúžite si ho. Zradili ste ho, zradili ste všetko. Ľudia chcú návrat do normálu - chcú silný štát, sociálny zmier, slobodu a poriadok. A v prvom rade - nechcú vás! UŽ SLOVENSKO VSTÁVA, PUTÁ SI STRHÁVA!“

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!