Blaha: Ak niečo treba nakázať, tak povinný pobyt Hegera vo vypolstrovanej cele
20 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

Povinné očkovanie je kriminálny akt! Je Heger nový Mengele? Takúto otázku si položil na sociálnej sieti opozičný poslanec za stranu Smer-SD Ľuboš Blaha. Podľa neho tu už končí všetka sranda a premiér môže ísť do basy na doživotie.

Povinné očkovanie môže byť klasifikované ako zločin proti ľudskosti

"Premiér Heger dnes ohlásil, že by chcel na Slovensku povinné očkovanie na Covid. Pripomeňme si, že táto vakcína je stále schválená iba podmienečne, jej účinky sú rozpačité a existujú pri nej obrovské riziká," upozorňuje smerák. Varuje, že povinné očkovanie môže byť klasifikované ako zločin proti ľudskosti a Heger môže ísť do basy na doživotie. Tu už končí všetka sranda.

Nútiť zdravých ľudí do medicínskeho zákroku je podľa Blahu samo o sebe eticky neprípustné. Ale robiť to v prípade vakcíny, ktorú stále možno považovať za experiment, spĺňa definíciu medicínskych pokusov na ľuďoch, pripomína.

"Podľa Norimberského kódexu nemožno robiť medicínske pokusy bez súhlasu ľudí - tento kódex bol prijatý po tom, čo vyšli najavo zločiny nacistov. Ak Heger volá po povinnom očkovaní, v ničom sa nelíši od Josefa Mengeleho," konštatuje opozičný poslanec.

Úmrtia po očkovaní

Blaha pripomína, že v lete bolo v rámci EMA hlásených vyše 15 tisíc úmrtí po očkovaní na Covid. Plus vyše 1,5 milióna vážnych vedľajších účinkov. Slovenský ŠÚKL do tejto chvíle eviduje 7 prípadov úmrtí na vakcínu, medzi nimi je aj bývalý poslanec Jaro Paška. 

Je preto podľa poslanca nespochybniteľným faktom, že vakcína môže spôsobiť vážne zdravotné následky, vrátane smrti. A je faktom, že smrť vo viacerých prípadoch aj spôsobila.

"Ak chce Heger povinne očkovať ľudí na Slovensku, núti zdravých ľudí podstúpiť medicínsky zákrok, ktorého výsledkom môže byť strata zdravia a smrť. Štát tým vlastne popravuje nevinných a zdravých ľudí. A dopredu o tom vie," obviňuje politik.

Zodpovedným za jeho smrť sa stáva štát

Dodáva, že neexistuje spôsob, ako zbaviť človeka základných ľudských práv, osobitne práva na život. Ak štát núti svojich občanov do povinného zákroku a niektorý z týchto občanov zomrie, zodpovedným za jeho smrť sa stáva štát - v tomto prípade Heger, upozorňuje. 

"Neviem, či si to premiér Heger uvedomuje, ale on si koleduje o drakonické tresty v rozmedzí niekoľkých desiatok rokov. Zahráva sa s ohňom. Kvôli nemu budú umierať ľudia," hovorí Blaha.

Heger môže súdený a odsúdený

Povinné očkovanie je preto v očiach smeráka zločin proti ľudskosti a ak Heger takéto niečo formálne predloží, môže byť stíhaný, súdený a odsúdený. "Povstáva celá Európa. V Rakúsku sú v uliciach desiatky tisíc ľudí. V Holandsku to takisto vrie. V oboch prípadoch sú krajiny ďaleko viac zaočkované ako Slovensko a napriek tomu im rekordne rastú čísla nakazených aj čísla úmrtí," pripomína Blaha.

Očkovanie musí byť podľa poslanca prísne dobrovoľné a ak niečo treba nakázať, potom je to povinný pobyt Hegera vo vypolstrovanej cele.