Becík: neverte všetko médiám. Nie som, a nikdy som ani nebol z nejakého priestupku obvinený!
18 | 11 | 2021 I Jozef Uhlárik

Niektoré slovenské médiá, a najmä niektorí redaktori v nich, sa už nezastavia pred ničím. Známe sú prípady novinárov denníka SME, ale aj Denníka N či Aktuality.sk. Zdá sa, že teraz sa k nim zrejme s nepravdivými informáciiami pripájajú i Hospodárske noviny.

Na Hospodárske noviny sa najnovšie zlostí jeden z najznámejších slovenských starostov Branislav Becík. Práve on sa ako asi prvý zo samosprávy postavil proti vládnym nariadeniam a pre svojich ľudí v druhej vlne koronavírusu zohnal liek Ivermectin. A takéto liečenie bežných ľudí sa na Slovensku predsa neodpúšťa. Už to vie aj Becík, ktorý v statuse vyjadril to, čo sa mu v súvislosti s denníkom prihodilo.

Vždy som stál, aj budem stáť, za našimi obyvateľmi, a to po všetkých stránkach

„Na čí podnet potrebujú médiá permanentne klamať a zavádzať náš národ?“ pýta sa hneď v úvode starosta Dvorov nad Žitavou a člen strany Hlas-SD, ktorý si vraj s údivom prečítal príspevok v Hospodárskych novinách, že bol obvinený z toho, ako pomohol zadovážiť pre našich obyvateľov liek, ktorý vtedy povolil priamo minister zdravotníctva. „Liek, s ktorým sa liečili aj niektorí vrcholoví politici. Liek, ktorý odborníci, čo s ním mali skúsenosti, vyhodnotili, ako účinný liek proti „korone“. Liek, ktorý bol v našej obci podaný desiatkam pacientom. Pod kontrolou obvodnej lekárky, nikto nezomrel a ani sa nikto nedostal do nemocnice...,“ píše rozladený starosta.

Slovenská politická realita - koalícia ignoruje opozíciu. Fico predstavil kroky proti covidu
Koalícia každý deň podsúva to, že opozícia burcuje proti očkovaniu a neponúka riešenia. Už si zvykli na staré úslovie, že sto ráz opakovaná lož sa stáva pravdou. A mienkotvorné médiá im v tomto klamstve nahrávajú. Kto pozerá prenosy z NRSR, vie, že... Čítať ďalej
18 | 11 | 2021 | Ján Papuga

„A ja na základe podnetu, som ešte začiatkom roka musel vysvetľovať túto moju aktivitu... Stále tvrdím, že mimoriadne situácie si vyžadujú mimoriadne riešenia! Výsledok je, že NIE som a ani som NIKDY nebol z priestupku obvinený! Vždy som stál, aj budem stáť, za našimi obyvateľmi, a to po všetkých stránkach!“ končí svoj status Branislav Becík.

Starosta Becík: Konšpirácie a hoaxy sa stali realitou, potrebujeme nové!
"Nikdy nebudem súhlasiť s povinným očkovaním ani s tým, aby politici delili náš národ podľa toho či sú, alebo nie sú zaočkovaní - na dobrých a zlých!" Citát Branislav Becík Súrne potrebujeme nové konšpiračné teórie a hoaxy, tie z minulého roka sa... Čítať ďalej
14 | 11 | 2021 | Gabriela Fedičová

 Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!