Redaktori SME si za Magušinovú riadne zavarili. Žilinka to tak nenechá
18 | 11 | 2021 I Jozef Uhlárik

Vzájomná komunikácia medzi redaktormi denníka SME Petrom Tkačenkom a Radom Ondřejíčekom, ktorí sa bavili na úkor speváčky Simy Magušinovej, vyvolala obrovský ohlas. Zareagoval na ňu aj Maroš Žilinka.

Obaja redaktori Magušinovú za to, že je kresťanka nazvali postihnutou a jej tvorbu infantilnou hrôzou. Toto je už skutočne vrchol, povedal si generálny prokurátor Maroš Žilinka, ktorý to v kritickom statuse považuje za urážanie a nie za slobodu prejavu.

Sú to absolútne neakceptovateľné hanobiace útoky pre vierovyznanie

„Generálny prokurátor Maroš Žilinka považuje za absolútne neakceptovateľné hanobiace útoky pre vierovyznanie, ktoré prekračujú hranice slobody prejavu a to zvlášť, ak sa k takému konaniu uchýlia novinári,“ konštatuje hneď v úvode statusu Žilinka, ktorý preto zabezpečí, aby prostredníctvom Úradu špeciálnej prokuratúry, v ktorého pôsobnosti sú trestné činy extrémizmu bola ich komunikácia vyšetrená.

Ľudia vás už nechcú! Zradili ste všetko! Zmiznite! Odkazuje koalícii Blaha
Slovensko, respektíve jeho hlavné mesto, sa dnes v sviatočný deň osláv 17. novembra premení na miesto protestov proti všetkému, čo táto koalícia za rok a pol napáchala. A že je toho naozaj dosť netreba vari ani pripomínať. Súčasná štvorkoalícia,... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Jozef Uhlárik

„Či hrubým znevažovaním urážlivými verejnými víkendovými výrokmi na Twitteri komentátora denníka SME na adresu speváčky Simy Magušinovej, nedošlo k spáchaniu trestného činu hanobenia národa, rasy a presvedčenia,“ dodáva v závere statusu generálny prokurátor Maroš Žilinka.

Redaktor Ondřejíček zo SME sa ospravedlnil: Nie ona je problém, iní ľudia sú
Komunikácia medzi redaktormi denníka SME Petrom Tkačenkom a Radom Ondřejíčekom, ktorí sa bavili na úkor speváčky, za to, že je kresťanka ju nazvali postihnutou a jej tvorbu infantilnou hrôzou, vyvolala obrovský ohlas. Komunikáciu mnohí považovali... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Gabriela Fedičová

 Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!