Tisíce ľudí protestovali v Ženeve proti koronovým opatreniam a „povinnému očkovaniu“ (VIDEÁ)
15 | 11 | 2021 I Ingrid Vrabcová

V Ženeve demonštrovalo niekoľko tisíc ľudí proti súčasným a plánovaným opatreniam proti koronavírusu, informuje epochtimes.de.

Nútené očkovanie, masové sledovanie, diskriminácia

Podľa organizátorov protestného pochodu sa zúčastnilo 5 000 ľudí. Polícia hovorila „len“ o 2 500 účastníkoch. Na transparentoch a skandovaním demonštranti odsudzovali „nútené očkovanie", „masové sledovanie" a „diskrimináciu".

Proti povinnému COVID pasu

Demonštrácia sa konala aj v súvislosti s referendom o novom pandemickom zákone, ktoré je naplánované na 28. novembra. Cieľom zákona je vytvoriť právny rámec pre povinné používanie zdravotného pasu na preukázanie očkovania, vyliečenia alebo výsledkov testov a ďalších možností sledovania kontaktov.

VIDEOtu

„Tento zákon je diskriminačný, vytvorí dvojstupňovú spoločnosť a vôbec nie je v súlade s našou švajčiarskou ústavou a hodnotami," - povedala Agnès Aédo, hovorkyňa samozvaných "Priateľov ústavy". „Nemali by sme rozdeľovať ľudí, to je naozaj dôležité posolstvo," dodala aktivistka Chloé Frammery.

Za mesiac skolabovalo minimálne 69 športovcov, mnohí z nich zomreli. Mainstreamové médiá popierajú súvislosť s očkovaním (VIDEO)
V poslednom čase nápadne pribúdajú správy o náhlych kolapsoch športovcov. Wochenblick už informoval o takýchto incidentoch, ako aj o prípadoch, ktoré sa týkali nešportovcov, a ktoré, žiaľ, niekedy končia fatálne. Často sú príčinou problémy so... Čítať ďalej
15 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Podľa prieskumu uskutočneného začiatkom novembra má väčšina, Švajčiarov - približne 69 percent v úmysle hlasovať za zákon v referende, dodáva epochtimes.de.

(Medzititulky red. HD.)

Lôžko s umelou pľúcnou ventiláciou len po protekcii!
Chorvátski lekári sú zúfalí. Zdravotnícky systém v krajine je podľa nich na pokraji kolapsu, informuje nemecký Der Spiegel. Vzhľadom na vysoký počet pacientov s COVIDom sú kliniky v Chorvátsku maximálne preťažené. Bez zveličovania možno povedať,... Čítať ďalej
02 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová