Tretia dávka spôsobuje chaos a nedorozumenia
15 | 11 | 2021 I Ján Papuga

Už je všeobecne známe, že sa pokračuje v očkovaní treťou dávkou. A zrejme sa počet dávok bude zvyšovať. Okrem logistických problémov zavedenie ďalších dávok spôsobuje aj legislatívne problémy. Bližšie sa na to pozrela RTVS.

Tzv. posilňujúca dávka vakcíny spôsobuje v niektorých členských štátoch Európskej únie problémy s výkladom definície „plne zaočkovaná osoba“. Od toho totiž závisí aj platnosť covidového pasu. Brusel tvrdí, že rozdielne pravidlá nijako neobmedzia pohyb v rámci Únie.

Krv očkovaných nie je v poriadku. Očkovanie treba zastaviť!
Nitranoviny.sk publikovali rozhovor s lekárkou MUDr. Monikou Waksmundskou o tom, že sa v zahraničných výskumoch zistilo, že vakcíny spôsobujú zvláštne správanie krvi. To sa, samozrejme, klasifikuje prívržencami vakcín ako hoax. Aj na základe toho... Čítať ďalej
12 | 11 | 2021 | Ján Papuga

Obavy spôsobilo napríklad vyhlásenia z Paríža, že Francúzi nad 65 rokov už čoskoro nebudú považovaní za plne zaočkovaných, aj keď majú dve dávky vakcíny. Podobné obmedzenia chystajú aj Grécko či Rakúsko.

V praxi sa teda môže stať, že napríklad Holanďan zaočkovaný vakcínou Johnson & Johnson môže vycestovať do Rakúska. Na zjazdovku sa však od januára nedostane. Aj slovenský senior môže ísť do Paríža. Na večeru v reštaurácii či ubytovanie v hoteli však bez tretej dávky vakcíny môže zabudnúť.

Šokujúce slová imunológa o vakcínach: TOTO by ste si mali určite vypočuť! (VIDEO)
Česko je z hľadiska pravdivosti informácií ohľadom koronavírusu, jeho liečenia a vakcinácie pred nami vzdialení na míle ďaleko. Kým u nás sa neustále klame a ľuďom sa rozličnými „odborníkmi“ doslova vymývajú mozgy, tam sa im usilujú povedať... Čítať ďalej
14 | 11 | 2021 | Jozef Uhlárik

Brusel tvrdí, že tieto pravidlá nemajú s covidovým pasom nič spoločné. „Treba jednoducho rozlišovať medzi používaním covidového certifikátu na účely cestovania a používaním certifikátu na návštevu reštaurácie, hotela, či koncertu, čo vždy bolo v kompetencii jednotlivých štátov, a tak to aj zostane,“ ozrejmil hovorca Európskej komisie Christian Wigand.