Šokujúce slová imunológa o vakcínach: TOTO by ste si mali určite vypočuť! (VIDEO)
14 | 11 | 2021 I Jozef Uhlárik

Česko je z hľadiska pravdivosti informácií ohľadom koronavírusu, jeho liečenia a vakcinácie pred nami vzdialení na míle ďaleko. Kým u nás sa neustále klame a ľuďom sa rozličnými „odborníkmi“ doslova vymývajú mozgy, tam sa im usilujú povedať pravdu.

Niektorí naši lekári a skutoční odborníci sa síce snažili o diskusiu s provládnymi „odborníkmi“, ktorí tvrdošijne presadzujú iba očkovanie proti COVID-19, lenže tí nimi ohrdli, pretože vraj sa s nimi nemajú o čom baviť. Naopak, česká televízia odvysielala veľmi zaujímavú diskusiu s imunológom Karlom Drbalom, ktorý povedal veľmi zaujímavé veci. Po nich by naši „odborníci“ ale len ťažko obhajovali prečo sú za očkovanie v podstate málo funkčnými vakcínami, a prečo sa ľudia neliečia nielen včas, ale najmä účinnými liekmi, ktoré na trhu sú.

Vakcína nepochybne bráni získaniu informácie pre imunitný systém nášho tela

Prečo teda očkovanie v neurobilo bodku za COVID-19? „Pretože išlo o falošný predpoklad. Keby si zodpovedné oficiálne miesta urobili analýzu včas a čítali aj pôvodné štúdie, ktoré so schvaľovaním vakcín boli urobené, tak by vedeli, že vakcíny neboli konštruované tak, aby bránili šíreniu vírusu,“ šokuje po prvý raz imunológ, podľa ktorého už v jarnej vlne bolo jasne vidieť, že aj očkovaní vírus môžu šíriť ďalej. „A postupne, ako sa preočkovala populácia v mnohých krajinách, vyšlo najavo, že aj tie krajiny, ktoré sú veľmi dobre preočkované, ako Izrael či Singapur, tak sa rozhodne nemôžu brániť druhej a ďalšej následnej vlne,“ prízvukuje Drbal, podľa ktorého k čomu vakcína bráni je nepochybne získanie informácie pre imunitný systém nášho tela, a tým pádom sú teda aj znížené dopady na naše zdravie, teda hospitalizácia, prípadne prítomnosť na JIS-ke a úmrtie.

„Ale ani tam to nie je stopercentné, pretože v biológii nikdy nie je nič stopercentné, ale vždy sa jedná o pomerné čísla,“ pridáva imunológ. „Očkovaní sa tiež vyskytnú na JIS-ke a tiež zomierajú, kdežto tí, ktorí prekonali infekciu sa tam vôbec nevyskytnú. To znamená, že tí, ktorí infekciu prekonali pre spoločnosť, ale aj pre seba samých, jednoznačne tvoria nižšie riziko ako tí, ktorí iba dostali vakcínu,“ vysvetľuje Drbal, podľa ktorého dochádza k mnohým iracionálnym rozhodnutiam kto sa má v prípade očkovaných a neočkovaných testovať, a kto má ísť do karantény.

Vakcína je zdravie! Zaočkované známe osobnosti, ktoré dostali covid o tom vedia svoje
Že vakcína je sloboda, zdravie a iné heslá, presviedča ľudí prezidentka Čaputová, profesor Krčméry a mnoho iných známych "vedcov" už takmer rok. Že vakcína nie je sloboda, vieme už nejaký čas. Známe osobnosti očkované experimentálnou vakcínou, ale... Čítať ďalej
14 | 11 | 2021 | Eka Balašková

Liečba existovala od prvopočiatku Covidu, genetické lieky sa ale nepoužívajú

Na Slovensku, a rovnako tak v Čechách sa vedú mohutné kampane ako zvýšiť preočkovanosť, pričom sa neraz používa doslova obmedzovanie ľudí. „Tie kampane sú veľmi kontraproduktívne a nepovedú k žiadnemu výsledku. Otázka je, čo má byť vlastne cieľom očkovania. Cieľom epidemiológov je záchrana ľudského života a na to máme aj iné nástroje ako samotnú vakcínu, ktoré, žiaľ, nepoužívame. A nepoužívajú ich praktickí lekári,“ konštatuje imunológ.

„My skutočne po roku a pol nemáme odporúčania z oficiálnych miest, a nie sme v tom sami, je to celosvetový problém, aby lekári vedeli, ako majú s konkrétnymi pacientami zaobchádzať. K dispozícii sú bežné genetické lieky, ktorých účinnosť a bezpečnosť je už dávno overená. Lekári ich môžu používať, pretože na covid skúšané boli, ale tie informácie sa k nim nedostávajú,“ prízvukuje Drbal, ktorý na to aj s kolegami vraj upozorňuje od začiatku a napísali o tom X článkov, lenže základné informácie ako zachádzať s pacientom lekárom chýbajú.

Desivé zistenie: Vakcíny nepredchádzajú úmrtiam, ale ich spôsobujú
V Európe je už zaočkovaných množstvo ľudí, napriek tomu sa koronavírus zastaviť nedarí. Práve naopak, veselo šíri ďalej. A zomieranie nezastavili ani experimentálne vakcíny, ktoré, podľa propagandy, mali celú pandémiu vyriešiť. Je evidentné, že... Čítať ďalej
13 | 11 | 2021 | Jozef Uhlárik

„A tá príčinná liečba symptomatických pacientov je pomerne jednoduchá. Vy musíte toho pacienta kontaktovať, musíte mať pacientov roztriedených na rizikových a menej rizikových a aplikovať tie liečebné prostriedky tam, kde je to vhodné. Teda vakcínu tam, kde je to vhodné a indikované a ďalšie látky tam, kde je to opäť vhodné,“ vysvetľuje imunológ, podľa ktorého sa musí najmä liečiť včas a každý prípad podchytiť včas.

„Som presvedčený, že liečba existuje a existovala od prvopočiatku Covidu už od jari, a tie štúdie boli urobené, lenže genetické lieky sa moc nepoužívajú. Sú to lieky, ktoré potláčajú imunitnú reakciu, sú to kortikoidy, kortikosteroidy, sú to lieky, ktoré regulujú koaguláciu, pretože hlavný efekt vírusu SAR-COV-2 je ten, že jeho S-protein, ktorý je súčasťou vakcín, sa viaže na receptor, ktorý vám výrazne disbalancuje základnú koagulačnú kaskádu. Teda je to prokoagulačný stav, vytvárajú sa mikrotromby, potom upchávanie ciev a tak ďalej. Ale väčšina tých klinických príznakov je potom s tým súvisiaca,“ pridáva Drbal.

Krv očkovaných nie je v poriadku. Očkovanie treba zastaviť!
Nitranoviny.sk publikovali rozhovor s lekárkou MUDr. Monikou Waksmundskou o tom, že sa v zahraničných výskumoch zistilo, že vakcíny spôsobujú zvláštne správanie krvi. To sa, samozrejme, klasifikuje prívržencami vakcín ako hoax. Aj na základe toho... Čítať ďalej
12 | 11 | 2021 | Ján Papuga

Vírus tu bol a aj bude a bodka za koronavírusom v tej vakcinácii určite nebude

Podobné lieky na liečbu COVID-19 sa podľa imunológa v nemocniciach používajú iba veľmi málo a rozhodne to nie je v rukách praktických lekárov. Musia sa teda ľudia pripraviť na to, že budeme sledovať počty nakazených, a potom na počty ľudí v nemocniciach na JIS-kách a s tým súvisiace obmedzovanie života? „Myslím si, že je potrebné vrátiť diskusiu na racionálnu a vecnú rovinu, a to mi chýba. Číslo R o tejto epidémii skoro nič nenapovedá, pretože tá si riadi ohniskovo. Tu je dôležitejší faktor disperzia, ktorá ju popisuje.

Musím povedať, ako moc tieto čísla hýbu spoločnosťou, ale aj vedeckou odbornou komunitou. Pre každú infekciu je dôležité identifikovať ohniská a v nich aj okolo nich cielene zasiahnuť. To je alfa a omega všetkého, a nič viac by som v tom nehľadal. Úplne rovnako ako je to u iných respiračných infekcií aj tu máme testovať okolo symptomatických jedincov a testovať na všetky respiračné vírusu nielen na COVID,“ hovorí v reportáži známy český imunológ.

Bukovského slová k očkovaným sú veľavravné a dobre si ich zapamätajte!
Hoci vlády mnohých štátov robia čo môžu aby presvedčili čo najviac ľudí na očkovanie proti COVID-19, vrátane tej našej, stále viac vedeckých kapacít a lekárov priznáva, že vakcína nechráni pred prenosom tohto vírusu. Medzi tých, ktorí nesúhlasia s... Čítať ďalej
11 | 11 | 2021 | Jozef Uhlarik

„Ten vírus tu bude, bodka za koronavírusom v tej vakcinácii nebude, to je dnes už úplne jasné. Prirodzene, vakcíny nám pomôžu. Imunológia priniesla svetu očkovanie a tým zachránila stámilióny životov, ale vždy musíte zvážiť risk a benefit každého toho zásahu. A očkovanie je zásah do integrity jedinca, teda musíte veľmi starostlivo zvažovať použitie každého takéhoto zásahu,“ vysvetľuje Drbal, podľa ktorého v súčasnosti existuje už veľmi malé percento ľudí, pre ktorých je očkovanie skutočne život zachraňujúce.

„Tí, ktorí sú zaočkovaní nie sú chránení proti ťažkému priebehu a smrti, lebo tento vírus, zvlášť vo variante Delta, sa šíri rýchlo a je neskutočne infekčný, ale tie niektoré monoklonálne protilátky, ktoré nemocnice dnes ešte používajú, nemajú v podstate žiadnu účinnosť,“ neprestáva šokovať imunológ a dodáva, že my tu máme situáciu, že vieme, že niektoré tie liečebné prostriedky nefungujú, alebo nefungujú ako vakcína preventívne na 100%, a nikdy na 100% fungovať nebudú. „Ja by som to odhadoval, že sa to dostane niekde k 50%. Ale to sú normálne účinnosti vakcín, takže nič prekvapivé to nie je. Vrátil by som sa k normálu tak, ako znejú niektoré odporúčania a testoval by som v ohniskách všetky respiračné vírusy nárazovo, teda tam, kde je ten problém,“ končí český imunológ Karel Drbal.

Varovanie Imunológa: Očkovaní sú časované bomby
Dokonca by som povedal, že sú ako nevedomí vrahovia! Šokuje svojim vyjadrením pre ŽivotvČesku.cz imunológ Jiří Šinkora. Najväčší problém tejto jesene podľa odborníka je, že si očkovaní mylne myslia, že sú nielen chránení proti koronavírusu, ale aj... Čítať ďalej
10 | 11 | 2021 | Diana Zaťková