Imunológ varuje: Sloboda očkovaných má jediný účel – víťazstvo očkovacej diktatúry!
15 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

Jediná funkcia vakcíny je ochrana pred ťažším priebehom, upozorňuje už dlhšiu dobu na svojich stránkach na sociálnej sieti český imunológ Jiří Šinkora. Varuje, že aj zaočkovaní môžu prenášať vírus a predstavujú riziko pre svoje okolie. To by sa malo brať do úvahy pri prijímaní opatrení. 

Podľa odborníka sú diskusie epidemiológov a imunológov na tému, aká hladina krvných protilátok chráni pred nákazou SARS Cov-2, úplne zbytočné.

"Nemá pravdu ani jeden. Krvné protilátky získané očkovaním chránia pred ťažším priebehom COVIDu, ak vírus vstúpi hlbšie do tela. Povrch tela vrátane nosovej a ústnej sliznice chráni minimálne, ak vôbec existuje. Nedostanú sa na povrch. Takže infekcia je možná a kým sa telo zbaví vírusu, môže sa rozšíriť aj do okolia," varuje Šinkora.

"Odborníci" by mali prestať zavádzať

Podľa imunológa by mali títo „rádovyodborníci“, ktorí vystupujú verejne prestať zavádzať a vôbec o tejto téme diskutovať. Niektorí ľudia im totiž dôverujú a potom sú z toho problémy. Hovorí, že práve oni sú dôvodom, prečo sa vírus tak šíri. "Niektorí zaočkovaní si myslia, že sa nemôžu nakaziť, čím sú neinfekční a pre svoje okolie úplne bezpeční. Pozrite sa okolo seba, koľko z vás sa už nakazilo od očkovaných!" upozorňuje odborník.

"Už skôr som sa vyjadril pomerne provokatívne, že z očkovaných sa stávajú nevedomí vrahovia. Toto spôsobilo rozruch, aj keď je to pravda, len to znenie bolo príliš kruté. Tak ju upravím: Zaočkovaní, ktorí sa tvária, akoby neboli infekční, sú uvedomelí šíritelia SARS Cov-2 a sú zodpovední za smrť mnohých nechránených seniorov, z ktorých mnohí sú na vine, že neboli očkovaní," ešte pritvrdil šinkora.

Varovanie Imunológa: Očkovaní sú časované bomby
Dokonca by som povedal, že sú ako nevedomí vrahovia! Šokuje svojim vyjadrením pre ŽivotvČesku.cz imunológ Jiří Šinkora. Najväčší problém tejto jesene podľa odborníka je, že si očkovaní mylne myslia, že sú nielen chránení proti koronavírusu, ale aj... Čítať ďalej
10 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Vlády šíria bludy o bezinfekčnosti

Podľa neho je zodpovednosťou vlády, hygienických staníc a množstva odborníkov vrátane vyššie uvedených, že šíria a podporujú bludy o bezinfekčnosti. "Zvláštne, niektorí ľudia im stále veria a riadia sa ich odporúčaniami a prístupmi," diví sa Šinkora.

To, že očkovaní sa netestujú, nie sú v karanténe a sú schopní sa úplne slobodne pohybovať a žiť v ďaleko voľnejšom režime ako nezaočkovaní je škandalózny prístup, ktorý má jediný účel - víťazstvo očkovacej diktatúry.

A čo je najškandalóznejšie - ľudia po po prekonaní infekcie padajú po pol roku do kategórie občanov 2. kategórie – neočkovaných, zatiaľ čo očkovaní nie. Hoci je jasne dokázané, že imunita po infekcii trvá roky a rozhodne je silnejšia ako obyčajné očkovanie,“ dodáva v závere svojho príspevku Šinkora.

Taraba: Vláda ignoruje lekárov. Krízu rieši iba nátlakom na nezaočkovaných
Tomáš Taraba, nezaradený poslanec NRSR, sa vyjadril na sociálnej sieti k vyhláseniu doktora Visolajského, ktorý hovorí o ignorácii lekárov vládou. „Predseda lekárskych odborových zväzov Peter Visolajský konštatuje, že minister Lengvarský... Čítať ďalej
15 | 11 | 2021 | Ján Papuga