Taraba: Vláda ignoruje lekárov. Krízu rieši iba nátlakom na nezaočkovaných
15 | 11 | 2021 I Ján Papuga

Tomáš Taraba, nezaradený poslanec NRSR, sa vyjadril na sociálnej sieti k vyhláseniu doktora Visolajského, ktorý hovorí o ignorácii lekárov vládou.

„Predseda lekárskych odborových zväzov Peter Visolajský konštatuje, že minister Lengvarský nehovoril pravdu, keď v lete tvrdil, že Slovensko je pripravené na tretiu vlnu lepšie ako na druhú,“ píše sa v Tarabovom statuse. O tom, že je Slovensko pripravené klamal aj premiér Heger.

Krv očkovaných nie je v poriadku. Očkovanie treba zastaviť!
Nitranoviny.sk publikovali rozhovor s lekárkou MUDr. Monikou Waksmundskou o tom, že sa v zahraničných výskumoch zistilo, že vakcíny spôsobujú zvláštne správanie krvi. To sa, samozrejme, klasifikuje prívržencami vakcín ako hoax. Aj na základe toho... Čítať ďalej
12 | 11 | 2021 | Ján Papuga

K tomu sa Visolajský vyjadril aj tak, že premiér vytrvalo a dlhodobo ignoruje požiadavky lekárov. Od leta sa s ním nestretol. Nestretol sa so šéfom odborov ani po prosbe 120 osobností.  

„Načo je Slovensku premiér, ktorý sa nestretne s lekármi ani keď ho prosia? Vie, že nemá pre nich nič pozitívne, preto sa ich bojí,“ pýta sa Taraba.

Vláda už ani nepredstiera, že klame. Alebo žije vo vlastnej realite a presvedčení, že sa stará o Slovensko. Pričom jediné jej riešenie je očkovanie vakcínou, po ktorej tiež možno skončiť v nemocnici. A zaplniť tak voľné kapacity. Ich riešenie však nefunguje a doposiaľ nikto z vlády neponúkol účinnejšiu alternatívu, ako pomôcť zdravotníkom. Odvoláva sa na lekárov, ktorí sa namiesto kolektívneho tlaku na politikov pripojili k nátlaku na nezaočkovaných Slovákov.

Prezidentka Čaputová mlčí. Hoci neraz pózuje pri rôznych chorých ľuďoch, píše humanistické statusy, podporuje teror očkovania, ani slovkom sa nezmienila o iných riešeniach kritického stavu nemocníc. „Nakoľko Hegerova vláda je Čaputovej vláda, ona ju drží pri živote a podporuje, lekári by sa mali obrátiť na ňu, možno im stretnutie vybaví,“ uzatvára Taraba.

Je to veľká hanba! Lex korona spraví zo zdravotníkov nevoľníkov
Vládou prešiel v stredu pandemický zákon, parlament ho hneď v piatok schválil a dnes ho expresne podpísala prezidentka Zuzana Čaputová. Zákon, ktorý bude okrem iného deliť ľudí na očkovaných a neočkovaných! Avšak na to, aby nadobudol plnú... Čítať ďalej
15 | 11 | 2021 | Diana Zaťková