Exminister zdravotníctva ČR a šéf nemocnice v Motole: COVID je marketingová bublina! (VIDEO)
15 | 11 | 2021 I Eka Balašková

V českej verejnoprávnej televízii tak, ako aj na Slovensku, sa diskutuje o covide. O jeho infekčnosti a smrtnosti naň. Nedávno bol hosťom aj MUDr. Miloslav Ludvík, riaditeľ FN v Motole, bývalý minister zdravotníctva. 

Porovnanie

MUDr Ludvík v diskusii skonštatoval, že chrípkou v Českej republike v roku 2019 bolo infikovaných 996 tisíc ľudí a zomrelo 1500 pacientov. V Európe máme korona vírusy rok čo rok. Francúzi podľa Ludvíka porovnávali súčasný korona vírus s koronavírusmi z rokov 2013-2019. Smrtnosť pri nich je 1,0.

Šokujúce slová imunológa o vakcínach: TOTO by ste si mali určite vypočuť! (VIDEO)
Česko je z hľadiska pravdivosti informácií ohľadom koronavírusu, jeho liečenia a vakcinácie pred nami vzdialení na míle ďaleko. Kým u nás sa neustále klame a ľuďom sa rozličnými „odborníkmi“ doslova vymývajú mozgy, tam sa im usilujú povedať... Čítať ďalej
14 | 11 | 2021 | Jozef Uhlárik

Covid verzus osýpky

R-0 (to je počet, koľko ľudí infikuje jeden človek) pri covide je hodnota 3,9. R- 0 pri osýpkach je 18. Jeden nakazený osýpkami môže nakaziť 18 ľudí" ozrejmil riaditeľ nemocnice v Motole. WHO chýba ich metodická rola. Neinformujú ľudí o tom, o čo vlastne ide, ako to funguje a porovnania s inými infekčnými chorobami. "Prestali by byť strašení. Tento vírus je neuveriteľne marketingovo schopný." Dodáva MUDr Ludvík.

Verejnoprávna

Česká televize je rovnako, ako tá slovenská RTVS verejnoprávna inštitúcia. ČT je takou aj v praxi. RTVS len pro forma. Keby bola skutočne verejnoprávna, nemusí sa o jej funkciu v spoločnosti doslova prosiť iniciatíva hovorme spolu.

Iniciatíva Hovorme spolu: RTVS dostala ponuku, aká sa neodmieta
O iniciatíve Hovorme spolu sme už na našich stránkach písali. 28. 10. 2021 sa uskutočnila prvá diskusia. Ako sa situácia posunula? Ponuka pre RTVS Juraj Matyinko, jeden z iniciátorov, RTVS verejne ponúkol z vyššie zmienenej diskusie. Priniesli v... Čítať ďalej
11 | 11 | 2021 | Eka Balašková