Aký vizuál, taká reforma, alebo plagiovaný vizuál celej kampane
15 | 11 | 2021 I Eka Balašková

Minister financií Igor Matovič včera predstavil dlho očakávanú daňovú reformu. Nielen Topky si však všimli, že jej vizuál nie je úplne originálny.

Teatrálnosť "musí byť"

Líder OĽaNO tradične s veľkou pompéznosťou predstavil prvú časť pripravenej daňovo-odvodovej reformy. Očividne bol na celú kampaň aj vizuál hrdý - rozhodol sa o tomto počine natočiť dokument. Preto nemal rúško. Prítomných však uistil, že je 2-krát zaočkovaný a má vraj čerstvý negatívny test.

Vianočné trhy v Prešove len pre vyvolených
Vianočné trhy v Prešove budú k dispozícii len pre plne zaočkovaných proti ochoreniu COVID-19. Mesto ich plánuje na pešej zóne na Hlavnej ulici otvoriť od 25. novembra a potrvajú do 22. decembra. TASR o tom informoval hovorca mesta Vladimír... Čítať ďalej
15 | 11 | 2021 | TASR / Eka Balašková

Hrdý na vizuál

Je to zjavné z toho, že priestor, v ktorom sa predstavovanie odohrávalo, niesol vizuál "daňovej revolúcie". Podľa h informácií Topiek ho aplikovali aj na miestnu internetovú wifi sieť. Na plagáte sme videli malé deti nazerajúce na tiene za sebou, ako na svoju budúcnosť zaručenú predstavenou reformou.

 

Ďalší plagiátorský prešľap Matoviča?Zdroj: MF SR

Ľuďom to však niečo pripomínalo...

Na sociálnej sieti sa však po chvíli ozvali ľudia, ktorí už podobný obraz niekde videli. Matovič v oblasti plagiátorstva už má svoje renomé, zrejme mu aj toto budú vyčítať. "Mám kamarátku, ktorá venuje kus života bohumilému projektu Učenie pre život," píše jedna z osôb, ktorej sa vizuál zdal až príliš nápadný. Podobný videla na zmienenom projekte. 

Potrebujeme korektnosť ako oslavu kniežaťa Potemkina?
V ostatných rokoch sa začalo veľmi dbať na korektnosť. V začiatkoch som sa tuším aj potešila, lebo uznajte - v meste, ako je Komárno, sú "AŽ" tri či štyri bezbariérové wc, z toho dve sú úplne na periférii, v supermarketoch. Veď áno, vďaka aj za... Čítať ďalej
14 | 11 | 2021 | Eka Balašková

Ďalší plagiátorský prešľap Matoviča?Zdroj: Facebook/N.H.