Vakcína je zdravie! Zaočkované známe osobnosti, ktoré dostali covid o tom vedia svoje
14 | 11 | 2021 I Eka Balašková

Že vakcína je sloboda, zdravie a iné heslá, presviedča ľudí prezidentka Čaputová, profesor Krčméry a mnoho iných známych "vedcov" už takmer rok. Že vakcína nie je sloboda, vieme už nejaký čas. Známe osobnosti očkované experimentálnou vakcínou, ale predsa sú nakazení a prirodzení roznášači vírusu o tom vedia svoje.

Matúš Vallo

Pred pár dňami na sociálnej sieti oznámil pozitívny výsledok testu aj primátor Bratislavy Matúš Vallo. Pracuje teda z domu a vyzýva ľudí k zodpovednosti. Pán primátor je stálym zástancom nadobudnutia kolektívnej imunity vďaka očkovaniu. 

David Key

Aby sa mladý slovenský spevák. víťaz niekoľkých talentových súťaží, mohol venovať vystúpeniam, dal sa zaočkovať. Práve preto ho pozitívny test prekvapil. Nebol to však len test. Po pár dňoch mu lekári museli nasadiť aj kyslík, lebo začal mať problémy s dychom. "Bývam s mamou, astmatičkou, preto som sa zľakol." povedal pre Topky. Funguje v oddelenej miestnosti a keď z nej vychádza, tak len s respirátorom. "Modlím sa, aby všetko dobre dopadlo, už som mal byť v štúdiu a nahrávať nový singel." uzavrel mladík.

Monika Beňová

Ako mamička ani nie ročnej dcérky, sa o svoje zdravie musí starať príkladne. Hoci sa otužuje, ale aby nenechala nič na náhodu, nechala sa aj očkovať. Napriek tomu podľa Plusky na sociálnej sieti oznámila, že ani jej sa covid nevyhol. 

Jozef Viskupič

"Napriek všetkej snahe, očkovaniu atď - nám s manželkou vyšiel pozitívny aj PCR test." oznámil v polovici októbra predseda Trnavského samosprávneho kraja, Jozef Viskupič. Zaočkovaný bol už v januári, keď sa očkovali ľudia z tzv. kritickej infraštruktúry.

Očkovaný trnavský župan Viskupič je pozitívny
Očkovaný, dodržiava opatrenia, dobre imunizovaný a predsa infikovaný. Reč je o županovi Trnavského samosprávneho kraja Jozefovi Viskupičovi. Informoval o tom portál Topky.sk. Čítať ďalej
18 | 10 | 2021 | Eka Balašková

Iveta Malachovská

je tvárou relácie verejnoprávnej televízie. V lete prekonala vážnu operáciu a aj kvôli zníženej imunite sa dali s manželom zaočkovať. Covid sa však nevyhol ani ich rodine. Iveta ho zdarne prekonala a naďalej propaguje očkovanie proti covidu. Pluska píše, že Iveta mala bezpríznakový priebeh, ale "Martinko sa trochu trápil."

Očkovaná hviezda hospitalizovaná s covidom. Tréner tvrdí, že to bolo strašné!
Dakotu Doziera (na foto), zaočkovaného hráča amerického futbalu, hospitalizovali s ťažkým priebehom covidu-19. Píše o tom denník Pravda. Foto: Scott W. Grau / Zuma Press / Profimedia Hráč amerického futbalu Dakota Dozier. Viking z... Čítať ďalej
12 | 11 | 2021 | Eka Balašková

Lenka Šoóšová

"Covid mi vzal kus srdca," hovorí moderátorka Telerána, ale napriek tomu každému odporúčam dať sa očkovať." Bez očkovania by tu podľa jej vlastných slov už nemusela byť.

Nie sme proti očkovaniu

Sme však proti zavádzaniu a klamlivým informáciám, ktorými sa "bojuje proti pandémii". Sme za to, že ľuďom treba povedať aj nepríjemné, negatívne veci spojené s experimentálnymi vakcínami. Komunikovať treba pravdivo a nie tváriť sa, že vlastne absolútne nič nehrozí.