Belousovová: Politici chcú naše dobro. Nedajme si ho vziať!
14 | 11 | 2021 I Eka Balašková

"Od pondelka budú na Slovensku fungovať sprísnené opatrenia, ktoré v praxi znamenajú tvrdú segregáciu obyvateľstva s ich cieľom je donútiť dobrovoľne nasilu všetkých k očkovaniu." Píše Anna Belousovová na svojom profile na sociálnej sieti. Od pondelka budú len dve skupiny občanov.

"Očkovaní môžu žiť na slobode prakticky bez obmedzení. Pravda až do času, kým na tú "slobodu" nedoplatia, pretože ono to s tými vakcínami nie je až také ružové, ako sa hlása." Odkrýva pravdu Belousovová: "Očkovaní sa nemusia testovať. Môžu sa nakaziť nielen medzi sebou navzájom, ale sú a budú najväčší prenášači nákazy! To nikoho z kompetentných netrápi, veď o logiku tu nikdy nešlo."

O čo tu teda ide?

"Nový nemecký kancelár prezradil, že ide o silnejšie pritiahnutie skrutky, alebo skôr uzdy tým, ktorí sa nechcú podriadiť, chcú počuť argumenty za a proti, proste naivne si myslia, že žijú v demokratickej spoločnosti. Demokracia ak ešte neskončila, tak určite melie z posledného." smutne konštatuje Belousovová.

Vakcína je zdravie! Zaočkované známe osobnosti, ktoré dostali covid o tom vedia svoje
Že vakcína je sloboda, zdravie a iné heslá, presviedča ľudí prezidentka Čaputová, profesor Krčméry a mnoho iných známych "vedcov" už takmer rok. Že vakcína nie je sloboda, vieme už nejaký čas. Známe osobnosti očkované experimentálnou vakcínou, ale... Čítať ďalej
14 | 11 | 2021 | Eka Balašková

Občania druhej kategórie

"Tí, ktorí ak nebudú chcieť žiť v izolácii, budú platiť za testy pri každom "vstupe" do spoločnosti vyvolených a tak dokazovať, že nie sú infekční. Každý vstup do spoločnosti vyvolených ich ohrozuje, pretože byť vyvolený ešte neznamená, nebyť infekčný!" Spresňuje politička: "Ale o to predsa autorom tvz. protipandemických opatrení nešlo. Šlo im o tréning poslušnosti, resp. ako to poeticky vyjadril nemecký kancelár o uťahovanie skrutky! Uťahovať ju však môžu len tým, čo stratili chuť žiť ako ľudia. 

Za slobodu treba bojovať

"Dávam do pozornosti rozhodnutie Federálneho súdu štátu Lousiana. Ten pozastavil povinnú vakcináciu v spoločnostiach, zamestnávajúcich 100 a viac ľudí. De facto sa tým ruší opatrenie, ktoré zaviedla administratíva Joe Bidena. (zdroj The Washington Post). Upozorňuje na záver Belousovová: "Slobodu vám nikto nedaruje, za slobodu sa treba biť. Všetci politici chcú naše dobro. Nedajme si ho vziať!" 

Potrebujeme korektnosť ako oslavu kniežaťa Potemkina?
V ostatných rokoch sa začalo veľmi dbať na korektnosť. V začiatkoch som sa tuším aj potešila, lebo uznajte - v meste, ako je Komárno, sú "AŽ" tri či štyri bezbariérové wc, z toho dve sú úplne na periférii, v supermarketoch. Veď áno, vďaka aj za... Čítať ďalej
14 | 11 | 2021 | Eka Balašková