Matovič opäť bez servítky. Kritizuje ministra, ktorého sám dosadil
12 | 11 | 2021 I Ján Papuga

Líder hnutia OĽaNO Igor Matovič sa znova ozval. A nezostal nič dlžný svojej kritickosti, hoci sám je stredobodom nenávisti národa. Najnovšie sa pustil do vlastného nominanta, ministra zdravotníctva Vladimíra Lengvarského, ktorý podľa neho viackrát zlyhal. Tejto téme sa venovali topky.sk.

Matovič svoju nespokojnosť otvorene vyjadril vo vysielaní rádia Expres. Podobne kritizoval kedysi ministra hospodárstva Sulíka. S ním sa vraj v súčasnosti normálne baví. Napriek tomu zopakoval slová o Sulíkovom ranči, kde chce Sulík po voľbách stráviť nasledujúce obdobie. Tým Matovič vysvetľoval Sulíkovu vetu o tom, že s Matovičom už nikdy vládnuť nebude.

Krv očkovaných nie je v poriadku. Očkovanie treba zastaviť!
Nitranoviny.sk publikovali rozhovor s lekárkou MUDr. Monikou Waksmundskou o tom, že sa v zahraničných výskumoch zistilo, že vakcíny spôsobujú zvláštne správanie krvi. To sa, samozrejme, klasifikuje prívržencami vakcín ako hoax. Aj na základe toho... Čítať ďalej
12 | 11 | 2021 | Ján Papuga

Terčom je pre Matoviča pre zmenu minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský. Je to pritom nominant jeho hnutia OĽaNO. Matovičovi prekáža výkon jeho mandátu a aktuálny stav pandémie koronavírusu na Slovensku. Odmieta aj prebiehajúcu očkovaciu kampaň rezortu. „Ja som za 7 - 8 mesiacov od neho nezaregistroval jeden, jediný nápad, ako zlepšiť zaočkovanosť. Keď sme mu dali peniaze na očkovaciu kampaň, nakoniec prišiel s kampaňou, ktorá je doslova trápna,“ navážal sa doňho Matovič.  

Vyčíta mu, že sa chváli tým, že posunul do druhého čítania nemocničnú reformu. Matovič zásluhy pripisuje exministrovi zdravotníctva Marekovi Krajčímu.

A. Belousovová: Vakcína je sloboda snáď iba pre Čaputovú
"Od januára beží mohutná kampaň za očkovanie, ktorá stála ohromné peniaze." Upozorňuje vo svojom statuse Anna Belousovová. "Nemyslím tým len kampaň v médiách, ale mali sme tu aj očkovaciu lotériu, milióny zaplatené médiam, ktoré pravidelne a... Čítať ďalej
12 | 11 | 2021 | Eka Balašková

Napokon mu vyslovil pochvalu, že si tvrdo ide za touto reformou. „Držím mu palce pri spomínanej reforme, ale pri očkovaní zlyhal,“ zopakoval Matovič.

Občania by sme zas mohli ministrovi financií Matovičovi držať palce pri predstavení štátneho rozpočtu a reformy daní, ktoré odkladá už celé týždne.