A. Belousovová: Vakcína je sloboda snáď iba pre Čaputovú
12 | 11 | 2021 I Eka Balašková

"Od januára beží mohutná kampaň za očkovanie, ktorá stála ohromné peniaze." Upozorňuje vo svojom statuse Anna Belousovová.

"Nemyslím tým len kampaň v médiách, ale mali sme tu aj očkovaciu lotériu, milióny zaplatené médiam, ktoré pravidelne a jednostranne informujú, že jedinou spásou je jeho excelencia OČKOVANIE." Objasňuje politička: "A Slovensko je čierne a bordové vraj len vďaka tým, ktorí sa nepodriadili jeho excelencii a nedali sa zaočkovať. Hučia o tom zo všetkých strán. Na čele s pani prezidentkou, ktorá napriek správam zo sveta stále verklikuje to svoje: Vakcína je sloboda."

"No pre ňu asi áno, pretože chodí po svete, akoby pandémie ani nebolo. Bez rúška sa stretáva s politikmi pri rôznych príležitostiach. Nejde mi do hlavy, prečo tá vakcína inak účinkuje na vrcholových politikov a inak na prostý ľud..." Nestačí sa čudovať Belousovová: "Máme tu správy z Holandska, kde je viac ako 84% zaočkovanosť a napriek tomu sú nemocnice pomaly zablokované! Čo sa deje?"

Danko lesníkom: Kollár na vás chystá "odrb"!
Andrej Danko, predseda mimoparlamentnej SNS na svojom profile na sociálnej sieti tvrdí, že predseda parlamentu na lesníkov a teda aj voličov, ptichystal podraz. Koaličná kríza? Vyzerá to na ďalšiu koaličnú krízu, lenže tentokrát sa neprieši... Čítať ďalej
12 | 11 | 2021 | Eka Balašková

Poslušnosť sa nevypláca?

"Ak by sme boli na Slovensku poslušní a bola by tu zaočkovanosť taká ako v Holandsku, boli by sme na tom rovnako ako oni, ak nie horšie. Východiskový stav ich a nášho zdravotníctva sa nedá porovnať. Nie je toto hysterické kvílenie a výzvy politikov na čele s prezidentkou o potrebe očkovania len ich zúfalou snahou zbaviť sa zodpovednosti za stúpajúce počty chorých?!" Pýta sa Belousovová: "Čo, okrem peňazí vyhodených za očkovaciu kampaň vlastne minister a ďalší urobili v boji s pandémiou ?!

NIČ! Práve naopak.

"Lengvarský začal reformu zdravotníctva. Naozaj stratégia a taktika "hodná" vojvodcu .. Ignoruje volanie zdravotníkov, ktorí žiadali zvýšenie platov. Ich požiadavky sú oprávnené, z potlesku a fráz sa nikto nenaje. To vedia najlepšie politici, ktorí si svoje platy zdvihnúť nezabudli. Teraz hrozí, že ľudí doslova nebude mať kto ošetrovať." Píše politička a vzápätí navrhuje: "Nebolo by lepšie postarať sa o normálne podmienky pre zdravotníkov a ozdravenie zdravotníctva, ako vyhadzovať peniaze na drahé kampane v médiách a očkovaciu lotériu snulovou účinnosťou?! 

Mojsej na EXPO 2020? No vážne!
V "balíku" skenov pasov, ktorý koloval po internete, zaujalo aj meno Mojsej. Viac o ceste známej osôbky priniesla Pluska. Po krátkom čase totiž vyšlo najavo, že do Dubaja vlastne necestoval hudobník a laický terapeut Braňo, ale jeho menovec.... Čítať ďalej
12 | 11 | 2021 | Eka Balašková

 Je na čase si podľa Belousovovej naliať čistého vína - pandémiu mali od začiatku riešiť odborníci a nie politici. "Veď týmto vládnym politikom už ľudia neveria ani nos medzi očami . Tak prečo by im mal niekto veriť, že im ide o dobro národa? Prečo by sme im mali veriť, že Vakcína je sloboda, ak v skutočnosti všade vo svete sa uzda demokracii skôr priťahuje?

 

Na obrázku môže byť 4 ľudia, stojaci ľudia a text

Zdroj koláže: FB A. Belousovovej

Plánované prostesty Smeru a Republiky na 17. novembra. OĽaNO sa predbehlo
Nemocnice sa plnia covidovými pacientmi a pribúda aj mŕtvych. O pozitívne testovaných ani nehovoriac. Napriek tomu sa strana Smer a hnutie Republika rozhodli pripomenúť si výročie 17. novembra demonštráciami a protestmi. Aktuality však upozorňujú... Čítať ďalej
12 | 11 | 2021 | Eka Balašková