Našli sa spoluvlastníci Sulíkovho ranča, lebo kto hľadá nájde...
10 | 11 | 2021 I Gabriela Fedičová

Našli sme ho! Hlása titulka denníka Plus 7 dní. Ide o Sulíkov ranč, oázu pokoja, ktorá sa má nachádzať v Austrálii. Podľa informácií, ktoré zverejnili, sa redakcia riadila Sulíkovou radou. "Nájdite si. Hľadajte. Všetko čo nájdete, použite. Kľudne sa rýpte v mojom živote. Nemám najmenšie obavy. Ale ani to nebudem uľahčovať, vyhlásil Sulík v parlamente pri otázkach na tému ranč," píšu. A tak našli. Aj spoluvlastníkov Sulíkovho ranču.

Sulík ranč podľa redakcie Plus 7 dní kúpil cez inzerát. Rozprestiera sa v Austrálii pár kilometrov od mesta Perth a podľa Plusky je veľký približne ako jazero Štrbské pleso. Kúpiť ho mal už v roku 2019 a z ceny sa asi každému bežnému človeku zatočí hlava. "Cena ranču v roku 2019 bola podľa inzerátu 1 milión 250 tisíc dolárov, vyše 801 tisíc eur," píše Pluska.

STOP šialeným cenám energií
Francúzsko naďalej nalieha na spoločný postup proti vysokým cenám energie v Európe. „Chceme zriadiť automatický cenový stabilizátor," -vyhlásil francúzsky minister hospodárstva Bruno Le Maire, píše epochtimes.de. O zisky sa treba podeliť so... Čítať ďalej
09 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Kto vlastní spolu so Sulíkom ranč v Austrálii

Sulík nie je ale jediným vlastníkom ranču, ktorý bude podľa svojich slov splácať až do sedemdesiatky. Ranč podľa zistení redakcie Plus 7 dní kúpila firma Indigo floats and trailers Pty Ltd. a má troch vlastníkov. Richarda Sulíka, Luciu Galovičovú a Davida Williama Dobsona. Galovičová so Sulíkom je v spojení aj čo sa týka firmy, Kentaur Australia Pty Ltd, ktorá prevádzkuje obchod s jazdeckými potrebami a tiež má troch vlastníkov. "Tretinový podiel v nej má aj Darina Galovičová, ktorá by mala byť podľa našich zistení Luciinou matkou," píše Plus 7 dní.

Ranč má vlastnú pristávaciu dráhu, ale aj všetko to, čo potrebujú kone a koniari, dokonca aj potok. Nie je síce známe, či sa Sulík venuje koňom, alebo pilotuje lietadlo, ale ak nie, kým dovŕši sedemdesiat rokov, sa môže naučiť. A lietať do Austrálie hoci aj vlastným lietadlom. Tam v priestrannom dome s niekoľkými izbami si určite na dôchodku oddýchne. Nie tak, ako dôdchodcovia na Slovensku. Ale pekne, štýlovo. Po Austrálsky.

Zaočkovaná Pawlowská dostala Covid: Cesta na WC je ako výstup na Mont Blanc
Covidom nakazená Halina Pawlowská sa ozvala svojim fanúšikom. Obľúbená moderátorka a úspešná spisovateľka hovorí, že jej nie je práve dvakrát do smiechu. A navyše naznačila, že jej začínajú napadať čierne myšlienky. Pawlowská sa preslávila aj... Čítať ďalej
07 | 11 | 2021 | Diana Zaťková