Zaočkovaná Pawlowská dostala Covid: Cesta na WC je ako výstup na Mont Blanc
07 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

Covidom nakazená Halina Pawlowská sa ozvala svojim fanúšikom. Obľúbená moderátorka a úspešná spisovateľka hovorí, že jej nie je práve dvakrát do smiechu. A navyše naznačila, že jej začínajú napadať čierne myšlienky.

Pawlowská sa preslávila aj vďaka pozitívnej energii a večne dobrej nálade. V posledných dňoch jej však príliš do smiechu nie je. Známa glosátorka a humoristka sa nakazila covidom a teraz popísala pre portál expres.cz, ako chorobu zažíva.

„Mávam nohou. Stále v posteli s covidom-19. Je to vytrvalý spoločník, nechcem písať nejaké múdrosti, ale nie je mi dobre, napadajú mi temné veci,“ hovorí Pawlowská.

„Hlavne mi je jasné, že väčšina toho, čo sa hovorí a aj píše, sú len kecy. Myslite na mňa! A dávajte si na seba bacha!“ pohrozila populárna moderátorka a potom vysvetlila, ako to myslí.

Diváci Markízy držte sa! Neuveríte kto z Oteckov končí! (FOTO)
Populárny a mimoriadne obľúbený seriál Oteckovia, ktorý majú možnosť diváci Markízy vidieť na obrazovke každý pracovný deň oznámil nečakanú správu! Správa, ktorá fanúšikov a divákov rozhodne nepoteší! Informáciu priniesol portál topky.sk Už 4 roky... Čítať ďalej
06 | 11 | 2021 | Denis Merva

Nechce šíriť žiadne motivačné frázy

„Nepotrpím si na patetické motivačné frázy, to som mala na mysli. Avšak musím konštatovať, že svet je krásny a rada by som si ho napriek covidu ešte veľmi rada užila. Zdravím všetkých a veľmi ďakujem za priania. Pomáhajú,“ odkázala moderátorka. 

Pawlowská len pred niekoľkými dňami relácii Showtime českej televízie Prima popísala, ako chorobu znáša. „Je mi hrozne slabo, takže napríklad cesta na záchod je ako túra. Niekto vystupuje na Mont Blanc, ja idem na toaletu a pripadám si rovnako,“ smiala sa moderátorka, ktorá je plne očkovaná, a napriek tomu sa nakazila. Našťastie sa aj vďaka očkovaniu môže liečiť doma.

Čo doviedlo viceprezidenta klubu Pašeka k samovražde?
Bratislavský hokejový tím iClinic Bratislava Capitals zažíva aktuálne naozaj tragické obodbie. V stredu prišiel o život len 24-ročný útočník tímu a v piatok ráno nášli obeseného viceprezidenta a generálneho riaditeľa tímu Dušana Pašeka Ml.... Čítať ďalej
06 | 11 | 2021 | Denis Merva