Mazurek: Vláda so svojimi odborníkmi zavádza teror očkovania. No to nefunguje!
10 | 11 | 2021 I Ján Papuga

Dokedy budú o nás rozhodovať drzí úbožiaci a klamári, pýta sa na svojom profile Milan Mazurek zo strany Republika, poslanec NRSR.

Mazurek píše, že vláda klame, zavádza. Rokuje o zákonoch, ktoré obmedzujú životy a ľudské práva neočkovaným osobám. Sú to podľa neho diktátorské opatrenia, ktoré realita v západných preočkovaných krajinách rozbíja na prach. „Je to len ilúzia a musíme sa tomu postaviť!“ vyhlasuje Mazurek.

Preočkované Dánsko vracia opatrenia

Spomenul Dánsko. Tento národ vďaka očkovaniu zrušil všetky opatrenia. „Len my dezoláti stále nechceme pochopiť realitu a veríme konšpiráciám?“ pýta sa Mazurek A pozrite sa, čo sa v Dánsku deje dnes. Zrušili opatrenia a idú rovnakou cestou ako nezaočkované Slovensko.

„Pýtate sa, prečo máme v dobe, kedy viac ako 50 % dospelej populácie prijala očkovanie, horšie čísla ako minulý rok, kedy očkovanie neexistovalo? Ani vám to nedáva logiku? Veď vládni super experti ako Sabaka nás uisťovali, že všetko to skončí, len čo sa všetci zaočkujeme...“ pýta sa Mazurek.

Austrália, Belgicko, Singapur, Izrael sú štáty, ktoré sú preočkované čoskoro aj štvrtou dávkou. A napriek tomu zavádzajú opatrenia, pretože vakcinácia nefunguje. Žiadna cesta pre zabránenie šírenia ochorenia „NEEXISTUJE!“

Treba sa sústrediť na liečbu a prevenciu

Politika by sa podľa neho mala sústrediť na kvalitné zdravotníctvo, dostupné liečivá a silný nátlak pre prevenciu a zlepšenie zdravotného stavu obyvateľstva. Očkovanie na dobrovoľnej báze pre tých, ktorí mu dôverujú a slobodu pre tých, ktorí mu nedôverujú. Vláda však so svojimi odbornými úbožiakmi ide naopak. Rovno do pekla!

„Priatelia, ak sa nezobudíme a nepostavíme na odpor, toto nikdy neskončí. Život v strachu, chronickom strese a ochromenej ekonomike nás zničí všetkých. Zničí nás omnoho efektívnejšie ako vírus,“ končí Milan Mazurek. .