Po stopách samovraždy obľúbeného Ceca, Dušana Pašeka ml.
08 | 11 | 2021 I Ján Papuga

Od veľkej tragédie v slovenskom hokeji uplynul krátky čas. Samovražda šéfa hokejového klubu Bratislava Capitals Dušana Pašeka zasiahla celé Slovensko. V piatok ho našli mŕtveho na bratislavskej Kolibe. Šport24.pluska sa pokúsil zistiť, čo sa mu mohlo diať v hlave pár minút pred tým, ako sa obesil.

Bezvládne telo Pašeka ohlásila polícii náhodná okoloidúca. Našla ho v lese na Kolibe. Viceprezident Bratislava Capitals sa obesil neďaleko bobovej dráhy. Cudzie zavinenie bolo vylúčené.

Čin obľúbeného Ceca si nikto z jeho rodiny, kamarátov či známych nevie vysvetliť. Podľa všetkého však nešlo o jednorazový skrat, ale mal to premyslené. Vo štvrtok ho údajne videli, ako si kupuje lano.

Čo doviedlo viceprezidenta klubu Pašeka k samovražde?
Bratislavský hokejový tím iClinic Bratislava Capitals zažíva aktuálne naozaj tragické obodbie. V stredu prišiel o život len 24-ročný útočník tímu a v piatok ráno nášli obeseného viceprezidenta a generálneho riaditeľa tímu Dušana Pašeka Ml.... Čítať ďalej
06 | 11 | 2021 | Denis Merva

Cesta z bratislavského Ružinova trvá na Kolibu osem minút. Pašek tam prišiel na svojom luxusnom Mercedese. Zaparkoval ho na priľahlom parkovisku. Následne pravdepodobne premýšľal, či si naozaj siahne na život. Pri aute sa totiž našlo niekoľko ohorkov od cigariet.

Napokon sa rozhodol. K miestu tragédie, ktoré bolo hlboko v lese, kráčal asi šesť minút. Od parkoviska bolo vzdialené približne 750 metrov. V lese sú vysoké stromy, a tak bývalý hokejista pravdepodobne hľadal konár, na ktorý si zavesí lano. Ďalší ohorok cigarety aj s fľašou ochutenej vody sa našli neďaleko stromu, kde sa stala tragédia. Na konári, cez ktorý si prevesil lano, je viditeľná ryha.

Známe Slovenky smútia za Dušanom Pašekom mladším. "Ešte pred týždňom bol plný života!"
Ako sme vás už dnes informovali, generálny riaditeľ tímu Bratislava Capitals spáchal samovraždu. Športovec mal slabosť na krásne ženy, rovnako tak ženy na sympatického športovca. Informovali topky.sk Mimoriadna správa zasiahla všetkých blízkych.... Čítať ďalej
05 | 11 | 2021 | Denis Merva

Prečo si viceprezident Bratislava Capitals siahol na život sa nedozvieme. Natískajú sa otázky, či sa tomu nedalo zabrániť. Samovraždou ukončil svoj život aj jeho otec Dušan Pašek st.