Čo doviedlo viceprezidenta klubu Pašeka k samovražde?
06 | 11 | 2021 I Denis Merva

Bratislavský hokejový tím iClinic Bratislava Capitals zažíva aktuálne naozaj tragické obodbie. V stredu prišiel o život len 24-ročný útočník tímu a v piatok ráno nášli obeseného viceprezidenta a generálneho riaditeľa tímu Dušana Pašeka Ml. Informovala o tom pluska.sk

Počas piatkového zápasu skolaboval útočník tímu Boris Sádecký počas zápasu iClinic Bratislava Capitals. Sádeckého sa na ľade snažili oživovať, no nakoniec ho na nosidlách previezli do nemocncie v Dournbirne. Po piatich dnoch strávených v nemocnici svoj boj o život žiaľ prehral.

"S hlbokým zármutkom v srdciach a ľútosťou oznamujeme úmrtie nášho hráča Borisa Sádeckého. Rodine a priateľom vyjadrujeme hlbokú úprimnú sústrasť. Bližšie informácie v tejto chvíli po konzultácii s Borisovou rodinou nebudeme zverejňovať. Prosíme všetkých o rešpektovanie súkromia rodiny Sádeckých," uviedol v stredu riaditeľ Bratislava capitals Dušan Pašek na facebookovej stránke iClinic Bratislava Capitals.

Pašek mladší prezývaný aj ako Ceco s najväčšou pravdepodobnosťou dopredu samovraždu plánoval. Údajne ho vo štvrtok videli v obchode s domácimi potrebami ako si kupoval hrubé lano, ktoré mal na svoj čin pravdepodobne aj použiť. Jeho bezvládne telo našli na bratislavskej Kolibe neďaleko bobovej dráhy. Mal na sebe bielu bundu, čierne tepláky a tenisky. Jeho luxusný Merecedes bielej farby našli odparkovaný na nedaľekom parkovisku.

Známe Slovenky smútia za Dušanom Pašekom mladším. "Ešte pred týždňom bol plný života!"
Ako sme vás už dnes informovali, generálny riaditeľ tímu Bratislava Capitals spáchal samovraždu. Športovec mal slabosť na krásne ženy, rovnako tak ženy na sympatického športovca. Informovali topky.sk Mimoriadna správa zasiahla všetkých blízkych.... Čítať ďalej
05 | 11 | 2021 | Denis Merva

„Krátko pred 08.15 h sme na linke 158 prijali oznámenie o náleze tela muža bez známok života, ktoré spozorovala náhodná okoloidúca žena v lese na bratislavskej Kolibe. Policajti hodnovernosť tohto oznámenia v krátkom čase na mieste preverili a potvrdili. Totožnosť osoby je polícii známa, ide o 36-ročného muža. Vyšetrovaním bližších okolností tohto prípadu sa sa v súčasnosti zaoberajú policajti odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva policajného zboru v Bratislave III,“ uviedla polícia vo vyhlásení.

Vo štvrtok večer sa mal Dušan Pašek stretnúť s hráčmi aj s vedením klubu, témou mala byť smrť útočika Sádeckého. Na stretnutie však už neprišiel, keď sa neozýval a nedvíhal telefón, vtedy sa už začali blízky strachovať. Podľa iInformácie plusky.sk útočník Sádecký prekonal minulý mesiac vírus COVID-19 a mal nastúpiť na špeciálne vyšetrenie so srdcom, na ktoré po konzultácii s klubom nenastúpil. Pravdepodobne toto rozhodnutie ho stálo život, nakoľko mu na ľade zlyhalo srdce. 

„Dušan si dával za vinu aj túto tragickú udalosť a Borisova smrť v ňom prehĺbila zrejme hrozné myšlienky, ktoré ho dohnali k šokujúcej samovražde. Desivá správa o mladom Cecovi každého z nás hlboko zasiahla,“ povedal zdroj z klubu pre pluska.sk

„Je to obrovská strata pre slovenský šport a pre každého, kto Dušana poznal. Mal pred sebou celý život a veľké plány, ako pomôcť slovenskému hokeju. Bol to môj najlepší priateľ a jeho smrť ma hlboko zasiahla,“ uviedol prezident Bratislava Capitals Ivo Ďurkovič. 

 

Zomrel obľúbený stylista Marek Almassy. Smútia aj politici
Marek Almassy bol populárny kaderník, vlasový stylista, ktorého poznali celebrity a mnohé známe osobnosti, vrátane političiek. Informovala o tom pluska.sk Počas víkendu zasiahla mnohých, ktorí ho poznali smutná správa. "Dnes, 2. novembra, si... Čítať ďalej
04 | 11 | 2021 | Denis Merva