Známe Slovenky smútia za Dušanom Pašekom mladším. "Ešte pred týždňom bol plný života!"
05 | 11 | 2021 I Denis Merva

Ako sme vás už dnes informovali, generálny riaditeľ tímu Bratislava Capitals spáchal samovraždu. Športovec mal slabosť na krásne ženy, rovnako tak ženy na sympatického športovca. Informovali topky.sk

Mimoriadna správa zasiahla všetkých blízkych. Vo veku 36 rokov spáchal samovraždu, našli ho na Bratislavskej Kolibe. K náhlej strate sa vyjadrili aj bývale priateľky, ktoré náhlemu odchodu mladého športovca nevedia pochopiť. Spomínajú ženy na sociálnych sieťach prostredníctvom spoločných fotiek alebo videa na svojho bývalého priateľa. 

Barbora Balúchová

Hudobníčka Barbora Balúchová, ktorá tvorila aj pár s Borisom Kollárom túto náhlu stratu svojho bývalého priateľa nevie prijať a pochopiť.

„Fufáč môj, prečo? Prečo? reagovala Barbora Balúchová.

Miriam Kalisová

Známa televízna moderátorka, ktorá tvorila so športocvom pár takmer rok so smútkom prezradila, že sa pred týždnom s Dušanom stretli a vraj bol plný života. 

„Takto si Ťa chcem navždy pamätať. Nikdy nezabudnem, ako si mi na prvom rande zaspieval pod Michalskou bránou. Ešte pred týždňom si bol plný života. Nerozumiem, ale rešpektujem. Odpočívaj v pokoji,” reagovala na sociálnej sieti Instagram moderátorka Kalisová. 

Petra Poláková

Finalistka Miss Universe SR Petra Poláková tvorila so športovcom tiež pár. Na instagrame si zmenila profilovú fotku na čiernu farbu, ako vyjadrenie smútku za zosnulého Dušana.

Dominika Grecová

Miss leta 2017 Dominika Grecová tvorila pár s Pašekom rok! K neštastnej udalosti sa zatiaľ misska na svojej sociálnej sieti nevyjadrila.

Bývala priateľka športovca Petra Polaková
Bývala priateľka športovca Petra Polaková
instagram(danomarko)
Miss leta 2017 Dominika Grecová
Miss leta 2017 Dominika Grecová
facebook(Dominika Grecová)
Bývala priateľka športovca Petra Polaková
Miss leta 2017 Dominika Grecová

Zomrel obľúbený stylista Marek Almassy. Smútia aj politici
Marek Almassy bol populárny kaderník, vlasový stylista, ktorého poznali celebrity a mnohé známe osobnosti, vrátane političiek. Informovala o tom pluska.sk Počas víkendu zasiahla mnohých, ktorí ho poznali smutná správa. "Dnes, 2. novembra, si... Čítať ďalej
04 | 11 | 2021 | Denis Merva