Obľúbená herečka Emília Vašáryová: Zaočkovaná a nakazila sa covidom
08 | 11 | 2021 I Ján Papuga

Je už pravidlom to, že aj zaočkovaní sa môžu nakaziť covidom 19. A taktiež môžu mať počas tejto choroby vážny priebeh. Kedysi boli tí, čo hovorili, že vakcína neúčinkuje, považovaní za dezolátov. Ďalším prípadom, keď sa potvrdilo, že vakcína nemusí byť riešením je známa herečka, členka Slovenského národného divadla Emília Vašáryová. O jej ochorení informoval portál wanda.pluska.sk.

Korona vyčíňa aj medzi hercami zo Slovenského národného divadla. Nedávno sa umelci tešili, že sa opäť začalo naplno hrať a konečne sa mohli postaviť na javisko. Teraz sa hromadne rušia divadelné predstavenia.

Zaočkovaná Pawlowská dostala Covid: Cesta na WC je ako výstup na Mont Blanc
Covidom nakazená Halina Pawlowská sa ozvala svojim fanúšikom. Obľúbená moderátorka a úspešná spisovateľka hovorí, že jej nie je práve dvakrát do smiechu. A navyše naznačila, že jej začínajú napadať čierne myšlienky. Pawlowská sa preslávila aj... Čítať ďalej
07 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

„Zrušené predstavenie: Ilúzie 2. 11. 2021. Veľmi sa ospravedlňujeme za situáciu, ktorá nastala pri včerajšom predstavení Ilúzie (2. 11. 2021). Snažíme sa priebežné testovať všetkých zamestnancov aj nad rámec toho, čo určuje vyhláška. Pri námatkovej kontrole sa ukázala situácia s pozitívnou osobou priveľmi neskoro na to, aby sme dokázali zabezpečiť predstavenie,” píše sa na stránke SND.

Portálu wanda.pluska.sk sa podarilo zistiť, že ochorela herečka Emília Vášáryová. Podľa ich zdroja je očkovaná a napriek tomu má vážny priebeh. Koronou sa mala nakaziť aj herečka Petra Vajdová. 

Tri slovenské merné jednotky v politike - jeden sulík, jeden zaluď a jeden šialenec
Merná jednotka spravidla vyjadruje "kus", zákazník si zvolí počet kusov a touto hodnotou sa vynásobí cena produktu. Ak chete merné jednotky využívať, môžete predávať v m, v kg, v paletách. Zákazník si zvolí počet jednotiek a výsledná cena bude... Čítať ďalej
07 | 11 | 2021 | Ivan Brožík

Želáme chorým skoré uzdravenie. A očkovaným to, aby sa naplnil zámer, s ktorým si dali aplikovať vakcínu: neochorieť alebo mať ľahší priebeh.