Mainstream opúšťa loď, Matoviča s Kollárom už potopil!
07 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

Bizarné! Konštatuje v svojom statuse na sociálnej sieti novinár, komentátor a šéfredaktor mainstreamového spravodajského webu Aktuality.sk Peter Bárdy. Kollár s Matovičom vraj chcú povaliť vlastnú vládu!

Svojej vlády už majú asi plné zuby

"Boris Kollár dnes v relácii O 5 minút 12 prezradil, že sa stretol s Igorom Matovičom a že hovorili o zmene ústavy, aby mohlo referendum povaliť vládu - v tomto prípade tú ich," okomentoval diskusnú reláciu v RTVS sám šéfredaktor Bardy.

"Áno, čítate dobre," potvrdil ešte raz prekvapivú informáciu. Bárdy skonštatoval, že ani jeden z jich už zjavne nechce byť v aktuálnej koalícii a boja sa priamo povaliť vlastnú vládu. "Tak to chcú “hodiť” na ľudí," domnieva sa novinár.

"Bizarné, ale taká je politika Igora Matoviča a Borisa Kollára. Píšem o tom aj v knihe Obyčajný Matovič. Homo vulgaris," ohrial si v závere statusu vlastnú polievočku Bárdy.

Naď to schytal: Ste spoluzodpovedný za smrť Lučanského a trinásťtisíc ľudí na Covid!
Medializované nahrávky z poľovníckej chaty, sú podľa ministra obrany Jaroslava Naďa len špičkou ľadovca. Je presvedčený, že si „ešte vypočujeme veľa vecí”. Podľa Kaliňáka zase ide iba o snahu zničiť strane Smer meno. Obaja sa stretli v dueli v... Čítať ďalej
07 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Čitateľom je to jasné

Komentáre pod statusom na seba nenechali dlho čakať. Daniela si myslí, že "Kollár si naháňa voličov a jasne ťahá s opozíciou...Matovič chce návrat Fica a tak dokonať pomstu na občanov,lebo ho nemilujú...a obaja robia vedome !!! všetko preto,aby padla ich vlastná vláda! Jasné ako facka !!!"

Miroslav zase uvažuje, že "Matovič je urazený, ohrdnutý a pomstychtivý neúmerne dosť na to, aby mal túto ambíciu. Lebo presne toto  predvádza celý svoj politický život: ukazovať prstom na zlyhania iných, ale nikdy na tie vlastné. A razancia s akou to predvádzal je toho jasným dôkazom..."

Blaha: Kolíková musí odísť z politiky. Je hanbou spravodlivosti
Ľuboš Blaha, poslanec NRSR za Smer - SD sa aktuálne vyjadril k dnešnému duelu v TA3 rámci relácie V politike. Hosťami boli Róbert Fico a ministerka Mária Kolíková. Blaha zhodnotil jej pôsobenie v relácii na svojom facebookovom profile. Po... Čítať ďalej
07 | 11 | 2021 | Ján Papuga